Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gemelli Barcollo Ma Non Mollo
giorgio Tactiek Cesare Prandelli
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 8
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 10
54.5 gemiddelde waardering 49.8
excellent Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Windass komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Milello met een sublieme pass. Otsus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pefanis. Pefanis krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Łukaszewski is nu in balbezit. Plingman is nu in balbezit. Plingman geeft een hoge lob. Cernoia rent richting de bal. Cernoia schiet op doel. Berner bokst de bal weg.

9e minuut.
Witos geeft de bal voor. Chloros rent richting de bal. Otsus verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewski is nu in balbezit. Łukaszewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Łukaszewski rent richting de bal. Plingman verovert de bal door een tackle van achteren. Plingman geeft een lange en hoge pass. Cernoia rent richting de bal. Cernoia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Carmellino kopt de bal weg. Daar is Ajeti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ajeti verovert de bal door een tackle van achteren. Scotella is nu in balbezit. Scotella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Chloros verovert de bal door een tackle van achteren. Chloros geeft de bal voor. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu draait met de bal, schiet en ... Berner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cernoia rent richting de bal. Cernoia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Barcollo Ma Non Mollo 0:1

26e minuut.
Peniche verovert de bal door een tackle van achteren. Peniche passt de bal zonder na te denken. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chloros geeft een lange en hoge pass. Daar is Witos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peniche tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peniche krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Windass maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pefanis speelt de bal door. Chloros heeft problemen om de bal te vangen. Otsus rent richting de bal. Otsus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ajeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łukaszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gemelli - Barcollo Ma Non Mollo 1:1

45e minuut.
Chloros kan de bal niet met de borst controleren. Otsus is nu in balbezit. Pefanis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Otsus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scotella neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Mucha bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 44%, Barcollo Ma Non Mollo 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gemelli - Barcollo Ma Non Mollo 1:1

48e minuut.
Ajeti rent richting de bal. Carmellino verovert de bal door een tackle van achteren. Carmellino speelt de bal door. Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Scotella bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolles. Scotella raakt geblesseerd tijdens het duel. Vondrka komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Carmellino rent richting de bal. Milello is nu in balbezit. Carmellino geeft een lange en hoge pass. Łukaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łukaszewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Viciens is nu in balbezit. Viciens geeft een lange en hoge pass. Łukaszewski rent richting de bal. Łukaszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Barcollo Ma Non Mollo 2:1

66e minuut.
Ajeti neemt vlug de vrije trap. Viciens heeft problemen om de bal te vangen. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. Berner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gemelli - Barcollo Ma Non Mollo 2:2

71e minuut.
Aletorowicz met een sublieme pass. Bolles is nu in balbezit. Bolles passt de bal met de wreef. Cernoia is nu in balbezit. Cernoia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Buryta komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Chloros onderschept slim de pass. Otsus verovert de bal door een tackle van achteren. Plingman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plingman krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Peniche is nu in balbezit. Peniche geeft een lange en hoge pass. Milello geeft de bal voor. Buryta rent richting de bal. Buryta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Scotella rent richting de bal. Chloros speelt de bal door. Aletorowicz kan de bal niet met de borst controleren. Otsus rent richting de bal. Otsus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gemelli - Barcollo Ma Non Mollo 3:2

81e minuut.
Windass passt de bal in één keer door. Vondrka is nu in balbezit. Plingman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Plingman krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

82e minuut.
Carmellino heeft problemen om de bal te vangen. Bolles onderschept slim de pass. Bolles geeft een lange en hoge pass. Cazangiu rent richting de bal. Cazangiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Windass geeft een lange en hoge pass. Mucha speelt de bal door. Milello met een sublieme pass. Buryta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buryta schiet op doel. Mucha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Bolles onderschept slim de pass. Bolles geeft een hoge lob. Cazangiu is nu in balbezit. Cazangiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gemelli - Barcollo Ma Non Mollo 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gemelli 23%, Barcollo Ma Non Mollo 77%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gemelli - Barcollo Ma Non Mollo 3:3