Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
s.s. lazio 1994 gibs
giorgio Tactiek 888
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 54.3
weak Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen excellent


2e minuut.
Caicco rent richting de bal. Caicco met een sublieme pass. Libonati probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Calandrino geeft een hoge lob. Černík rent richting de bal. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel schiet op doel. Muszka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gibs 0:1

8e minuut.
Libonati passt de bal met de wreef. van Schijndel is nu in balbezit. Černík rent richting de bal. van Schijndel verovert de bal door een tackle van achteren. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gibs 0:2

9e minuut.
Hlinko rent richting de bal. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel passt de bal in één keer door. Skonieczny is nu in balbezit. Skonieczny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gibs 0:3

12e minuut.
Pollák bereikt de bal nog maar net als eerste. Pollák passt de bal zonder na te denken. Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny geeft een lange en hoge pass. van Schijndel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gibs 0:4

17e minuut.
Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Libonati rent richting de bal. Libonati geeft de bal voor. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Černík onderschept slim de pass. Bolesta verovert de bal door een tackle van achteren. Bolesta probeert naar een medespeler te passen. Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny schiet op doel. Muszka bokst de bal weg.

23e minuut.
Calandrino onderschept slim de pass. Calandrino speelt de bal door. Bolesta probeert naar een medespeler te passen. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Hlinko rent richting de bal. Hlinko geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Libonati met de inworp. Bolesta geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pollák passt de bal in één keer door. Libonati bereikt de bal nog maar net als eerste. Libonati passt de bal met de wreef. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Muszka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Libonati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. van Schijndel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pollák met een snelle inworp. Bolesta geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Černík is nu in balbezit. van Schijndel onderschept slim de pass. Bolesta rent richting de bal. van Schijndel heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Anh Quốc bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Quốc geeft de bal voor. Bolesta kopt de bal weg. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Aigru rent richting de bal. Libonati onderschept slim de pass. Libonati speelt de bal door. Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny haalt uit met een fantastische trap. Muszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 75%, gibs 25%.
s.s. lazio 1994 - gibs 0:4

46e minuut.
Mongelli komt het veld opgelopen. Rędzina komt het veld opgelopen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coletta komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Bourreau passt de bal zonder na te denken. Caicco bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicco geeft de bal voor. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Skonieczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Skonieczny passt de bal zonder na te denken. Chubukova is nu in balbezit. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Caicco probeert naar een medespeler te passen. Bourreau heeft problemen om de bal te vangen. Bourreau geeft een hoge lob. van Schijndel bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gibs 0:5

69e minuut.
Skonieczny geeft een lange en hoge pass. van Schijndel kopt de bal weg. Libonati bereikt de bal nog maar net als eerste. van Schijndel rent richting de bal. van Schijndel schiet op doel. Muszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Libonati rent richting de bal. Libonati passt de bal zonder na te denken. van Schijndel is nu in balbezit. van Schijndel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gibs 0:6

75e minuut.
Gorawski geeft een lange en hoge pass. Libonati kopt de bal weg. van Schijndel heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gibs 0:7

77e minuut.
Rędzina met een sublieme pass. Daar is Aigru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Schijndel onderschept slim de pass. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Skonieczny rent richting de bal. Skonieczny passt de bal met de wreef. van Schijndel heeft problemen om de bal te vangen. van Schijndel haalt uit met een fantastische trap. Muszka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
s.s. lazio 1994 - gibs 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: s.s. lazio 1994 63%, gibs 37%.
s.s. lazio 1994 - gibs 0:8