Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Degrelle`s Warriors Real Tindarilli
RAIDER IV EVO Tactiek Iniziale
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 41.8
goed Schieten goed
zwak Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


18e minuut.
Oliva speelt de bal door. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała geeft een hoge lob. Lastoria is nu in balbezit. Lastoria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Carneiro rent richting de bal. Carneiro geeft de bal voor. van Drie is nu in balbezit. van Drie draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Real Tindarilli 0:1

26e minuut.
Espínola Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Espínola Neto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lastoria de bal. Lastoria geeft een hoge lob. Paal!

32e minuut.
Espínola Neto rent richting de bal. Espínola Neto passt de bal zonder na te denken. Lastoria is nu in balbezit. Lastoria schiet op doel. Chipende maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Buzała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coring probeert naar een medespeler te passen. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Real Tindarilli 0:2

36e minuut.
Jokanović geeft de bal voor. Preda kopt de bal weg. Klungelig pakt Bustamante de bal. Galinho rent richting de bal. Galinho haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Preda rent richting de bal. Schoemaker onderschept slim de pass. Bustamante onderschept slim de pass. Bustamante schiet op doel. Martinez bokst de bal weg.

45e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal met de wreef. Buzała probeert naar een medespeler te passen. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Chipende bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 59%, Real Tindarilli 41%.
Degrelle`s Warriors - Real Tindarilli 0:2

52e minuut.
Oliva met een sublieme pass. Jokanović is nu in balbezit. Jokanović passt de bal met de wreef. Bustamante rent richting de bal. Bustamante haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Patirani onderschept slim de pass. Buzała is nu in balbezit. Buzała passt de bal in één keer door. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Chipende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Staszczyk geeft een lange en hoge pass. Colelli bereikt de bal nog maar net als eerste. van Drie verovert de bal door een tackle van achteren. van Drie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Real Tindarilli 0:3

68e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva passt de bal zonder na te denken. Coring geeft een hoge lob. van Drie rent richting de bal. van Drie haalt uit met een fantastische trap. Chipende kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Real Tindarilli 0:4

72e minuut.
Oliva met een sublieme pass. van Drie bereikt de bal nog maar net als eerste. Penezić maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Penezić moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Penezić schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. van Drie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coring komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chipende maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Chipende probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Lastoria is nu in balbezit. Lastoria passt de bal in één keer door. van Drie is nu in balbezit. van Drie draait met de bal, schiet en ... Chipende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Real Tindarilli 0:5

77e minuut.
Coring rent richting de bal. Carneiro geeft een hoge lob. Buzała is nu in balbezit. van Drie is nu in balbezit. van Drie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Real Tindarilli 0:6

80e minuut.
Galinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva verovert de bal door een tackle van achteren. Oliva passt de bal met de wreef. van Drie rent richting de bal. van Drie draait met de bal, schiet en ... Chipende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lastoria rent richting de bal. Lastoria draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Preda passt de bal zonder na te denken. Coring kan de bal niet met de borst controleren. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Degrelle`s Warriors - Real Tindarilli 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Degrelle`s Warriors 59%, Real Tindarilli 41%.
Degrelle`s Warriors - Real Tindarilli 1:6