Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trescore F.C. Real Gnugna
satamol Tactiek Mod3.0 test
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.2 gemiddelde waardering 56.1
average Schieten outstanding
adequate Passen very good
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Aknai onderschept slim de pass. Aknai passt de bal in één keer door. Uvia rent richting de bal. Uvia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Uvia rent richting de bal. Uvia passt de bal in één keer door. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. Toresan probeert de bal aan de voet te houden. Krezus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Toresan de bal onder controle te krijgen. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:1

16e minuut.
Aknai verovert de bal door een tackle van achteren. Aknai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jilmer de bal. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:2

24e minuut.
Daar is Gassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uvia is nu in balbezit. Uvia passt de bal met de wreef. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Krezus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aknai neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ferreiro de bal. Uvia is nu in balbezit. Uvia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Toresan bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia onderschept slim de pass. Uvia passt de bal met de wreef. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Aknai is nu in balbezit. Aknai passt de bal met de wreef. Uvia is nu in balbezit. Uvia draait met de bal, schiet en ... Krezus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:3

35e minuut.
Gassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia verovert de bal door een tackle van achteren. Uvia met een sublieme pass. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:4

36e minuut.
Aknai passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cilibeanu de bal. Cilibeanu speelt de bal door. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Uvia is nu in balbezit. Uvia geeft de bal voor. Manić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Aknai probeert naar een medespeler te passen. Cilibeanu probeert naar een medespeler te passen. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia haalt uit met een fantastische trap. Krezus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:5

42e minuut.
Ferreiro geeft de bal voor. Waksmundzki kopt de bal weg. Uvia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aknai geeft een lange en hoge pass. Jilmer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Krezus trapt de bal weg van het doel. Cilibeanu kan de bal niet met de borst controleren. Cilibeanu speelt de bal door. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 75%, Real Gnugna 25%.
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:6

46e minuut.
Viscol is nu in balbezit. Viscol geeft een lange en hoge pass. Jilmer probeert naar een medespeler te passen. Uvia is nu in balbezit. Uvia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aknai met de inworp. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Toresan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Waksmundzki is nu in balbezit. Waksmundzki met een sublieme pass. Cilibeanu met een sublieme pass. Uvia is nu in balbezit. Uvia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Findura kopt de bal weg. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu passt de bal zonder na te denken. Uvia is nu in balbezit. Uvia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Uvia passt de bal met de wreef. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer passt de bal zonder na te denken. Aknai is nu in balbezit. Aknai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Findura heeft problemen om de bal te vangen. Uvia probeert naar een medespeler te passen. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:7

70e minuut.
Cerber is nu in balbezit. Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu passt de bal met de wreef. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:8

74e minuut.
Cilibeanu kopt de bal weg. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia draait met de bal, schiet en ... Findura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jilmer maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Cerber kopt de bal weg. Klungelig pakt Cilibeanu de bal. Cilibeanu passt de bal in één keer door. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Minello passt de bal in één keer door. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aknai de bal. Aknai geeft een hoge lob. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:9

82e minuut.
Krezus met een harde bal richting middenveld. Aknai kopt de bal weg. Daar is Gassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Cilibeanu passt de bal in één keer door. Uvia bereikt de bal nog maar net als eerste. Uvia speelt de bal door. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:10

88e minuut.
Waksmundzki probeert naar een medespeler te passen. Aknai bereikt de bal nog maar net als eerste. Aknai passt de bal zonder na te denken. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Findura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trescore F.C. 78%, Real Gnugna 22%.
Trescore F.C. - Real Gnugna 0:11