Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Juventus* JARUZA
DA Tactiek new
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 51.7
solide Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


14e minuut.
Sušanj geeft een lange en hoge pass. Asilkan kopt de bal weg. Klungelig pakt Mexès de bal. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Asilkan is nu in balbezit. Faganelli rent richting de bal. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... Scherling probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Mitriţă de bal. Mitriţă probeert naar een medespeler te passen. Uskela rent richting de bal. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Mitriţă probeert de bal met de borst te controleren. Asilkan is nu in balbezit. Mexès begaat een overtreding. Asilkan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitriţă komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexès rent richting de bal. Mitriţă onderschept slim de pass. Mitriţă schiet op doel. Šljiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - JARUZA 0:1

43e minuut.
Uskela bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Uskela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uskela met een sublieme pass. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - JARUZA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 58%, JARUZA 42%.
*Juventus* - JARUZA 0:2

48e minuut.
Beržonskis onderschept slim de pass. Barics bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă draait met de bal, schiet en ... Šljiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Sušanj rent richting de bal. Sárosi rent richting de bal. Sušanj speelt de bal door. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap. Šljiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Šljiva speelt de bal door. Uskela kopt de bal weg. Lotsij probeert de bal aan de voet te houden. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lotsij bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotsij geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mitriţă de bal onder controle te krijgen. Asilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Faganelli passt de bal in één keer door. Aguirretxu is nu in balbezit. Aguirretxu passt de bal met de wreef. Lodetti rent richting de bal. Lodetti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Šljiva trapt de bal weg. Lodetti kopt de bal weg. Beržonskis is nu in balbezit. Zakos onderschept slim de pass. Zakos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barics verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Barics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barics met een sublieme pass. Asilkan heeft problemen om de bal te vangen. Asilkan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sušanj bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics is nu in balbezit. Barics speelt de bal door. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - JARUZA 0:3

86e minuut.
Barics geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguirretxu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mexès geeft een hoge lob. Zakos krijgt zijn hoofd ertegen. Smelstoraitis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kerský rent richting de bal. Kerský passt de bal zonder na te denken. Aguirretxu geeft de bal voor. Marinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - JARUZA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 66%, JARUZA 34%.
*Juventus* - JARUZA 1:3