Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertoi Team Nottingham Forest Football Club
t3-b Tactiek Ranieri
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
57.1 gemiddelde waardering 52.2
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gnat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegna geeft de bal voor. Łydka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mondini onderschept slim de pass. Mondini speelt de bal door. Zegna is nu in balbezit. Zegna geeft een hoge lob. Gnat rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - Nottingham Forest Football Club 1:0

25e minuut.
Klungelig pakt Zegna de bal. Lambro is nu in balbezit. Lambro met een sublieme pass. Səfəroğlu is nu in balbezit. Səfəroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Majdan geeft een hoge lob. Gnat rent richting de bal. Arias schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arias krijgt een gele kaart. Burszta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kokić komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Kirchheim is nu in balbezit. Łydka is nu in balbezit. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Land bereikt de bal nog maar net als eerste. Land passt de bal in één keer door. Lambro probeert naar een medespeler te passen. Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 50%, Nottingham Forest Football Club 50%.
Bertoi Team - Nottingham Forest Football Club 1:0

47e minuut.
Majdan passt de bal met de wreef. Canolli rent richting de bal. Canolli probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Əlisoy met een sublieme pass. Lambro speelt de bal door. Klungelig pakt de la Hoz de bal. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mondini passt de bal met de wreef. Zegna rent richting de bal. Waniek is nu in balbezit. Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. Brooking kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Dwulicy komt het veld opgelopen. Bozhko komt het veld opgelopen. Yenilmeztürk komt het veld opgelopen.

74e minuut.
de la Hoz kopt de bal weg. MacVanish is nu in balbezit. Dwulicy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dwulicy krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Səfəroğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yenilmeztürk. Səfəroğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mondini met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Səfəroğlu de bal. Səfəroğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Lambro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambro passt de bal met de wreef. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 58%, Nottingham Forest Football Club 42%.
Bertoi Team - Nottingham Forest Football Club 1:0