Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JARUZA Petrosino HC
new Tactiek rombo 2
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
34 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 40.4
excellent Schieten average
solid Passen solid
solid Verdedigen good


2e minuut.
Gâlcă rent richting de bal. Barics begaat een overtreding. Gâlcă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gâlcă met een snel genomen vrije trap. Smelstoraitis probeert naar een medespeler te passen. Sušanj probeert naar een medespeler te passen. Asilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkan haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klungelig pakt Asilkan de bal. Muranowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkan onderschept slim de pass. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Rondine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pečkauskis rent richting de bal. Niedorobek verovert de bal door een tackle van achteren. Niedorobek passt de bal in één keer door. Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Sárosi met een sublieme pass. Muranowski rent richting de bal. Yang-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Rondine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kufel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asilkan met een snelle inworp. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Rondine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Petrosino HC 1:0

35e minuut.
Muranowski rent richting de bal. Asilkan onderschept slim de pass. Asilkan met een sublieme pass. Klungelig pakt Yang-Li de bal. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Rondine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Duquesne geeft een hoge lob. Inworp. Barics met de inworp. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pečkauskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asilkan de bal. Asilkan schiet op doel. Rondine bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 38%, Petrosino HC 62%.
JARUZA - Petrosino HC 1:0

46e minuut.
Sušanj passt de bal met de wreef. Asilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li is nu in balbezit. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Petrosino HC 2:0

49e minuut.
Lenk geeft de bal voor. Inworp. Sárosi met de inworp. Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Niedorobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedorobek speelt de bal door. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li onderschept slim de pass. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Rondine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Petrosino HC 3:0

59e minuut.
Barics met een sublieme pass. Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li speelt de bal door. Asilkan rent richting de bal. Asilkan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rondine speelt de bal door. Daar is Varipapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muranowski is nu in balbezit. Yang-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Duquesne rent richting de bal. Yang-Li onderschept slim de pass. Yang-Li haalt uit met een fantastische trap. Rondine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Petrosino HC 4:0

67e minuut.
Daar is Asilkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kufel bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li onderschept slim de pass. Yang-Li draait met de bal, schiet en ... Rondine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Petrosino HC 5:0

73e minuut.
Barics rent richting de bal. Yang-Li probeert naar een medespeler te passen. Asilkan rent richting de bal. Asilkan draait met de bal, schiet en ... Rondine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Petrosino HC 6:0

77e minuut.
Cioclea onderschept slim de pass. Cioclea geeft een lange en hoge pass. Asilkan rent richting de bal. Yang-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Li schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sárosi rent richting de bal. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan passt de bal in één keer door. Yang-Li rent richting de bal. Yang-Li draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 32%, Petrosino HC 68%.
JARUZA - Petrosino HC 6:0