Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Siffredi Bertoi Team
352 Tactiek t3-b
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.6 gemiddelde waardering 57.6
very good Schieten formidable
adequate Passen very good
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Zegna haalt uit met een fantastische trap. Hassanudin probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Canolli zal de hoekschop nemen. Kirchheim krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zegna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gnat de bal. Vodopija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gnat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zegna komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Canolli is nu in balbezit. Canolli probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. Hassanudin probeert de bal aan de voet te houden. Pintilie bokst de bal weg.

9e minuut.
Zegna probeert naar een medespeler te passen. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat passt de bal zonder na te denken. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat geeft de bal voor. Canolli kopt de bal weg. Łydka rent richting de bal. Łydka draait met de bal, schiet en ... Pintilie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Land speelt de bal door. de la Hoz is nu in balbezit. de la Hoz geeft de bal voor. Łydka rent richting de bal. Łydka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Łydka speelt de bal door. Kirchheim is nu in balbezit. Ghişoiu begaat een overtreding. Kirchheim raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zegna neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Huber passt de bal met de wreef. Canolli bereikt de bal nog maar net als eerste. Canolli probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Pintilie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Zieleziński met een sublieme pass. Zegna rent richting de bal. Zegna met een sublieme pass. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Zieleziński met een sublieme pass. Przewoźniak is nu in balbezit. Milewski rent richting de bal. Milewski geeft een lange en hoge pass. Huber springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Łydka rent richting de bal. Łydka speelt de bal door. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. Pintilie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kirchheim rent richting de bal. Łydka rent richting de bal. Kirchheim rent richting de bal. Łydka is nu in balbezit. Łydka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Canolli kopt de bal weg. Łydka rent richting de bal. Łydka passt de bal zonder na te denken. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel. Pintilie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Siffredi 73%, Bertoi Team 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Siffredi - Bertoi Team 0:0

52e minuut.
Klungelig pakt Ghişoiu de bal. Ghişoiu geeft een lange en hoge pass. Gallego bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Hassanudin geeft een lange en hoge pass. Huber kopt de bal weg. Zegna heeft problemen om de bal te vangen. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak schiet op doel. Brooking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hassanudin controleert de bal met de borst. Hassanudin met een sublieme pass. Zieleziński speelt de bal door. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak schiet op doel. Brooking kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Klungelig pakt Vodopija de bal. Gnat onderschept slim de pass. Gnat probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Yenilmeztürk komt het veld opgelopen. Bozhko komt het veld opgelopen. Dwulicy komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dąbski met een sublieme pass. Milewski rent richting de bal. Dwulicy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dwulicy krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Yenilmeztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Yenilmeztürk speelt de bal door. Dąbski rent richting de bal. Kirchheim verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... Pintilie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Land probeert naar een medespeler te passen. Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy met een sublieme pass. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Siffredi 54%, Bertoi Team 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Siffredi - Bertoi Team 0:0