Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Juventus* Petrosino HC
DA Tactiek rombo 2
50% Balbezit 50%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.3 gemiddelde waardering 41.1
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Wdowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gâlcă rent richting de bal. Gâlcă geeft de bal voor. Pečkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečkauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - Petrosino HC 0:1

7e minuut.
Muranowski kopt de bal weg. Lotsij heeft problemen om de bal te vangen. Defraeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Defraeye passt de bal met de wreef. Wdowiak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Lodetti kopt de bal weg. Lenk is nu in balbezit. Zakos verovert de bal door een tackle van achteren. Zakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*Juventus* - Petrosino HC 1:1

22e minuut.
Wdowiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mansuelli komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Marinescu passt de bal zonder na te denken. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Zakos is nu in balbezit. Zakos draait met de bal, schiet en ... Rondine werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Muranowski speelt de bal door. Defraeye controleert de bal met de borst. Defraeye probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pečkauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pečkauskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - Petrosino HC 1:2

43e minuut.
Bočan kopt de bal weg. Daar is Pečkauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varipapa met een sublieme pass. Defraeye is nu in balbezit. Defraeye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 40%, Petrosino HC 60%.
*Juventus* - Petrosino HC 1:2

48e minuut.
Zakos kopt de bal weg. Faganelli probeert naar een medespeler te passen. Lodetti is nu in balbezit. Zakos rent richting de bal. Zakos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Muranowski rent richting de bal. Lodetti verovert de bal door een tackle van achteren. Lodetti met een sublieme pass. Marinescu rent richting de bal. Marinescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Šljiva trapt de bal weg. Faganelli kopt de bal weg. Daar is Duquesne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*Juventus* - Petrosino HC 2:2

74e minuut.
Daar is Muranowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodetti met een sublieme pass. Kufel rent richting de bal. Marinescu rent richting de bal. Marinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Lenk geeft de bal voor. Inworp. Grozăvescu met de inworp. Mexès controleert de bal met de borst. Mexès geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Šljiva trapt de bal weg van het doel. Muranowski kan de bal niet met de borst controleren. Lodetti is nu in balbezit. Lodetti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Muranowski rent richting de bal. Muranowski speelt de bal door. Defraeye is nu in balbezit. Defraeye geeft een lange en hoge pass. Pallitta verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bočan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šljiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Defraeye springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Muranowski kopt de bal weg. Inworp. Grozăvescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mexès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mexès geeft de bal voor. Rondine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - Petrosino HC 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 36%, Petrosino HC 64%.
*Juventus* - Petrosino HC 3:2