Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Petrosino HC *Juventus*
rombo 2 Tactiek DA
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 43.1
redelijk Schieten solide
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Tatangelo geeft een hoge lob. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos met een sublieme pass. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Varipapa rent richting de bal. Varipapa passt de bal in één keer door. Defraeye rent richting de bal. Pečkauskis rent richting de bal. Pečkauskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klungelig pakt Pečkauskis de bal. Aguirretxu onderschept slim de pass. Aguirretxu passt de bal in één keer door. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Rondine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - *Juventus* 0:1

15e minuut.
Gâlcă probeert naar een medespeler te passen. Zakos rent richting de bal. Kufel rent richting de bal. Zakos verovert de bal door een tackle van achteren. Zakos haalt uit met een fantastische trap. Rondine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Inworp. Faganelli met de inworp. Mexès is nu in balbezit. Mexès geeft de bal voor. Marinescu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Faganelli zal de hoekschop nemen. Zakos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zakos is nu in balbezit. Lodetti met een sublieme pass. Zakos is nu in balbezit. Zakos draait met de bal, schiet en ... Duquesne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Defraeye geeft een lange en hoge pass. Daar is Aguirretxu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirretxu geeft de bal voor. Zakos is nu in balbezit. Zakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Lotsij bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotsij geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wdowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muranowski geeft een hoge lob. Šljiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lenk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varipapa controleert de bal met de borst. Varipapa geeft een lange en hoge pass. Defraeye maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zakos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gâlcă de bal. Faganelli probeert naar een medespeler te passen. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Aguirretxu passt de bal met de wreef. Lodetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodetti passt de bal zonder na te denken. Zakos rent richting de bal. Zakos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - *Juventus* 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrosino HC 47%, *Juventus* 53%.
Petrosino HC - *Juventus* 0:2

50e minuut.
Zakos probeert naar een medespeler te passen. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Duquesne de bal onder controle te krijgen. Rondine maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Gâlcă rent richting de bal. Faganelli verovert de bal door een tackle van achteren. Faganelli met een sublieme pass. Marinescu rent richting de bal. Marinescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kufel zijn tegenspeler op de grond. Zakos raakt geblesseerd tijdens het duel. Lodetti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Muranowski met een sublieme pass. Daar is Wdowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faganelli rent richting de bal. Faganelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Marinescu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zakos de bal onder controle te krijgen. Lodetti probeert naar een medespeler te passen. Aguirretxu is nu in balbezit. Aguirretxu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Wdowiak kopt de bal weg. Varipapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Varipapa speelt de bal door. Pečkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečkauskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Lenk passt de bal in één keer door. Aguirretxu is nu in balbezit. Aguirretxu passt de bal met de wreef. Zakos met een sublieme pass. Lodetti geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Petrosino HC - *Juventus* 0:3

69e minuut.
Defraeye krijgt zijn hoofd ertegen. Šljiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Tatangelo de bal. Pečkauskis rent richting de bal. Pečkauskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Aguirretxu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirretxu geeft een hoge lob. Daar is Duquesne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marinescu rent richting de bal. Marinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Petrosino HC 61%, *Juventus* 39%.
Petrosino HC - *Juventus* 0:3