Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Juventus* Real Siffredi
DA Tactiek 352
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 52.3
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Zakos onderschept slim de pass. Zakos speelt de bal door. Marinescu rent richting de bal. Marinescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Pallitta met de inworp. Grozăvescu is nu in balbezit. Grozăvescu geeft de bal voor. Zakos rent richting de bal. Zakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Faganelli probeert de bal met de borst te controleren. Vodopija bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopija geeft een lange en hoge pass. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mexès speelt de bal door. Lodetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodetti met een sublieme pass. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 53%, Real Siffredi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*Juventus* - Real Siffredi 0:0

51e minuut.
Marinescu rent richting de bal. Zakos is nu in balbezit. Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos rent richting de bal. Zakos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Vodopija geeft een hoge lob. Milewski geeft de bal voor. Daar is Scherling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - Real Siffredi 0:1

54e minuut.
Klungelig pakt Tatangelo de bal. Przewoźniak is nu in balbezit. Huber is nu in balbezit. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mexès passt de bal in één keer door. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu passt de bal in één keer door. Zakos is nu in balbezit. Zakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Dąbski controleert de bal met de borst. Grozăvescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozăvescu probeert naar een medespeler te passen. Zakos rent richting de bal. Zakos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*Juventus* - Real Siffredi 1:1

70e minuut.
Zieleziński passt de bal met de wreef. Vodopija bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodopija met een sublieme pass. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Zakos schiet op doel. De bal rolt over de achterlijn. Pintilie trapt de bal weg. Faganelli kopt de bal weg. Grozăvescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Faganelli geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ricchiceto de bal onder controle te krijgen. Lodetti probeert naar een medespeler te passen. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hassanudin is nu in balbezit. Hassanudin geeft een hoge lob. Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski geeft een lange en hoge pass. Šljiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - Real Siffredi 1:2

85e minuut.
Pallitta is nu in balbezit. Zieleziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński passt de bal met de wreef. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ... Šljiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Faganelli geeft de bal voor. Ghişoiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zakos is nu in balbezit. Zakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
*Juventus* - Real Siffredi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 47%, Real Siffredi 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
*Juventus* - Real Siffredi 2:2