Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Siffredi *Juventus*
352 Tactiek DA
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57 gemiddelde waardering 43.2
formidable Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Milewski probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński rent richting de bal. Zieleziński passt de bal met de wreef. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ghişoiu passt de bal in één keer door. Vodopija is nu in balbezit. Vodopija speelt de bal door. Klungelig pakt Huber de bal. Huber draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Lotsij onderschept slim de pass. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński speelt de bal door. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Przewoźniak verovert de bal door een tackle van achteren. Przewoźniak probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. Huber krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Milewski geeft de bal voor. Vodopija kopt de bal weg. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ... Šljiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - *Juventus* 1:0

22e minuut.
Przewoźniak kopt de bal weg. Scherling heeft problemen om de bal te vangen. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber draait met de bal, schiet en ... Šljiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - *Juventus* 2:0

24e minuut.
Scherling geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vodopija zal de hoekschop nemen. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petcu geeft de bal voor. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Šljiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Milewski met een snelle inworp. Petcu probeert naar een medespeler te passen. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - *Juventus* 3:0

31e minuut.
Zieleziński is nu in balbezit. Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ... Pallitta probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ricchiceto heeft problemen om de bal te vangen. Ricchiceto passt de bal met de wreef. Zieleziński speelt de bal door. Huber is nu in balbezit. Huber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Šljiva met een harde bal richting middenveld. Lodetti is nu in balbezit. Lodetti passt de bal in één keer door. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Petcu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vodopija de bal. Vodopija speelt de bal door. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... Šljiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - *Juventus* 4:0

44e minuut.
Przewoźniak heeft problemen om de bal te vangen. Tatangelo rent richting de bal. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak schiet op doel. Šljiva bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - *Juventus* 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Siffredi 34%, *Juventus* 66%.
Real Siffredi - *Juventus* 5:0

46e minuut.
Lotsij bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotsij geeft een lange en hoge pass. Vodopija is nu in balbezit. Vodopija geeft een lange en hoge pass. Huber maakt een snoekduik en kopt de bal. Šljiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Ricchiceto passt de bal in één keer door. Milewski rent richting de bal. Milewski speelt de bal door. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ... Šljiva bokst de bal weg.

57e minuut.
Lotsij is nu in balbezit. Zieleziński onderschept slim de pass. Zieleziński passt de bal met de wreef. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Ricchiceto met een sublieme pass. Milewski heeft problemen om de bal te vangen. Milewski speelt de bal door. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przewoźniak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Milewski neemt de hoekschop. Przewoźniak maakt een snoekduik en kopt de bal. Šljiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Pallitta rent richting de bal. Pallitta geeft de bal voor. Inworp. Milewski met de inworp. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Šljiva bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Siffredi 28%, *Juventus* 72%.
Real Siffredi - *Juventus* 5:0