Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ACD Custonaci vinceratus
352 Tactiek boom
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten good
solid Passen adequate
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Peñafiel probeert naar een medespeler te passen. Semrau is nu in balbezit. Semrau passt de bal met de wreef. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu draait met de bal, schiet en ... Hereñu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - vinceratus 0:1

6e minuut.
Semrau rent richting de bal. Özdeveci legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Semrau is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Ruano neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hereñu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - vinceratus 0:2

28e minuut.
Galleno rent richting de bal. Galinho is nu in balbezit. Galleno verovert de bal door een tackle van achteren. Galleno schiet op doel. Forkel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Ioveanu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pukkila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ajata probeert naar een medespeler te passen. Pukkila geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pyrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Pyrzanowski geeft een lange en hoge pass. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno haalt uit met een fantastische trap. Forkel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - vinceratus 1:2

36e minuut.
Zoia passt de bal zonder na te denken. Salgado onderschept slim de pass. Klungelig pakt Villota de bal. Villota haalt uit met een fantastische trap. Forkel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ACD Custonaci - vinceratus 2:2

43e minuut.
Zwirko passt de bal met de wreef. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu is nu in balbezit. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Hereñu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACD Custonaci 54%, vinceratus 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ACD Custonaci - vinceratus 2:2

52e minuut.
Pettenati is nu in balbezit. Pettenati met een sublieme pass. Golke speelt de bal door. Galleno heeft problemen om de bal te vangen. Galleno schiet op doel. Forkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Villota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - vinceratus 3:2

55e minuut.
Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Golke is nu in balbezit. Golke met een sublieme pass. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Peñafiel kopt de bal weg. Ajata speelt de bal door. Semrau is nu in balbezit. Semrau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ACD Custonaci - vinceratus 3:3

58e minuut.
Galinho probeert naar een medespeler te passen. Pettenati rent richting de bal. Pettenati speelt de bal door. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - vinceratus 4:3

73e minuut.
Ajata geeft een hoge lob. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkila speelt de bal door. Coposu rent richting de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ... Hereñu bokst de bal weg. Semrau rent richting de bal. Semrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ACD Custonaci - vinceratus 4:4

79e minuut.
Pukkila met de inworp. Ajata is nu in balbezit. Golke begaat een overtreding. Ajata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ajata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pukkila passt de bal zonder na te denken. Coposu rent richting de bal. Ioveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ioveanu krijgt een gele kaart. Coposu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. López Ruano neemt zijn aanloop. Hereñu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ACD Custonaci - vinceratus 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ACD Custonaci 46%, vinceratus 54%.
ACD Custonaci - vinceratus 4:5