Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceratus ACD Custonaci
boom Tactiek 352
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.5 gemiddelde waardering 47.1
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pukkila met de inworp. Ajata rent richting de bal. Ajata passt de bal met de wreef. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota geeft de bal voor. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - ACD Custonaci 0:1

9e minuut.
Ioveanu geeft een hoge lob. López Ruano heeft problemen om de bal te vangen. López Ruano speelt de bal door. Semrau rent richting de bal. Semrau schiet op doel. Hereñu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Golke kopt de bal weg. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko geeft een hoge lob. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno draait met de bal, schiet en ... Forkel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villota bereikt de bal nog maar net als eerste. Villota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - ACD Custonaci 0:2

16e minuut.
Coposu rent richting de bal. Zwirko rent richting de bal. Villota is nu in balbezit. Daar is Villota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villota schiet op doel. Forkel bokst de bal weg.

19e minuut.
Daar is Galinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golke is nu in balbezit. Golke passt de bal met de wreef. Galleno is nu in balbezit. Galleno haalt uit met een fantastische trap. Forkel bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pukkila is nu in balbezit. Pukkila geeft de bal voor. Semrau is nu in balbezit. Semrau haalt uit met een fantastische trap. Hereñu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - ACD Custonaci 1:2

36e minuut.
Peñafiel rent richting de bal. Zoia verovert de bal door een tackle van achteren. Zoia met een sublieme pass. Galleno is nu in balbezit. Galleno geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Zoia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pettenati is nu in balbezit. Pettenati passt de bal met de wreef. Villota is nu in balbezit. Villota haalt uit met een fantastische trap. Forkel bokst de bal weg. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - ACD Custonaci 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 44%, ACD Custonaci 56%.
vinceratus - ACD Custonaci 1:3

49e minuut.
Golke is nu in balbezit. Golke passt de bal zonder na te denken. Galleno rent richting de bal. Galleno schiet op doel. De bal raakt de paal. Villota is nu in balbezit. Villota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - ACD Custonaci 1:4

53e minuut.
Pukkila passt de bal met de wreef. Ajata heeft problemen om de bal te vangen. Ajata passt de bal met de wreef. Coposu rent richting de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Peñafiel is nu in balbezit. Zoia verovert de bal door een tackle van achteren. Zoia passt de bal zonder na te denken. Galleno is nu in balbezit. Galleno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pyrzanowski is nu in balbezit. López Ruano verovert de bal door een tackle van achteren. López Ruano passt de bal met de wreef. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu draait met de bal, schiet en ... Hereñu bokst de bal weg.

77e minuut.
Galleno verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno verovert de bal door een tackle van achteren. Galleno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coposu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López Ruano neemt de penalty, wat een uithaal! Hereñu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - ACD Custonaci 2:4

80e minuut.
Galleno passt de bal met de wreef. Inworp. Peñafiel met een snelle inworp. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Coposu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 53%, ACD Custonaci 47%.
vinceratus - ACD Custonaci 2:4