Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest Football Club *Juventus*
Ranieri Tactiek DA
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 43.6
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


9e minuut.
Buitenspel voor Zakos. Goede buitenspelval van de verdediging. Burszta neemt vlug de vrije trap. Chávez kopt de bal weg. Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pilarski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kokić komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Marinescu rent richting de bal. Kokić begaat een overtreding. Marinescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Lodetti met een snel genomen vrije trap. Zakos maakt een snoekduik en kopt de bal. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Faganelli heeft problemen om de bal te vangen. Əlisoy onderschept slim de pass. Arias probeert naar een medespeler te passen. MacVanish is nu in balbezit. MacVanish geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest Football Club 50%, *Juventus* 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nottingham Forest Football Club - *Juventus* 0:0

47e minuut.
Əlisoy probeert naar een medespeler te passen. Səfəroğlu rent richting de bal. Lotsij bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu onderschept slim de pass. Səfəroğlu draait met de bal, schiet en ... Šljiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Səfəroğlu is nu in balbezit. Šljiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - *Juventus* 1:0

48e minuut.
Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotsij rent richting de bal. Səfəroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Səfəroğlu draait met de bal, schiet en ... Šljiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - *Juventus* 2:0

62e minuut.
Chávez geeft een lange en hoge pass. Səfəroğlu rent richting de bal. Faganelli legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Səfəroğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chávez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
MacVanish geeft een hoge lob. Faganelli met een sublieme pass. Mondini rent richting de bal. Mondini geeft een hoge lob. Adilsoy springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Əlisoy heeft problemen om de bal te vangen. Əlisoy probeert naar een medespeler te passen. Chávez probeert de bal aan de voet te houden. MacVanish rent richting de bal. MacVanish geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - *Juventus* 3:0

78e minuut.
Kokić verovert de bal door een tackle van achteren. Arias is nu in balbezit. Arias speelt de bal door. Əlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlisoy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klungelig pakt Mondini de bal. Chávez is nu in balbezit. Chávez passt de bal zonder na te denken. Adilsoy rent richting de bal. Adilsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Arias probeert naar een medespeler te passen. Əlisoy rent richting de bal. Əlisoy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Səfəroğlu de bal. Səfəroğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest Football Club 33%, *Juventus* 67%.
Nottingham Forest Football Club - *Juventus* 3:0