Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*Juventus* Nottingham Forest Football Club
DA Tactiek Ranieri
41% Balbezit 59%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 56.5
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burszta met de inworp. MacVanish met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel. Šljiva bokst de bal weg. Səfəroğlu springt en kopt de bal. Šljiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Scherling heeft problemen om de bal te vangen. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Scherling de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish passt de bal zonder na te denken. Waniek rent richting de bal. Waniek haalt uit met een fantastische trap. Šljiva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - Nottingham Forest Football Club 0:1

23e minuut.
Pilarski passt de bal in één keer door. Səfəroğlu is nu in balbezit. Chávez is nu in balbezit. Səfəroğlu is nu in balbezit. Səfəroğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Aguirretxu kan de bal niet met de borst controleren. MacVanish verovert de bal door een tackle van achteren. MacVanish met een sublieme pass. Chávez rent richting de bal. Chávez schiet op doel. Šljiva bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Mondini met een sublieme pass. Əlisoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlisoy geeft een lange en hoge pass. Səfəroğlu is nu in balbezit. Səfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Tatangelo geeft de bal voor. Əlisoy rent richting de bal. Əlisoy met een sublieme pass. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek haalt uit met een fantastische trap. Šljiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Arias met een snelle inworp. Əlisoy met een sublieme pass. Chávez speelt de bal door. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 71%, Nottingham Forest Football Club 29%.
*Juventus* - Nottingham Forest Football Club 0:1

52e minuut.
Tatangelo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacVanish met een snelle inworp. Waniek is nu in balbezit. Waniek geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - Nottingham Forest Football Club 0:2

54e minuut.
Əlisoy met een sublieme pass. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez speelt de bal door. Waniek is nu in balbezit. Waniek haalt uit met een fantastische trap. Šljiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Daar is Waniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mexès bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Waniek krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Əlisoy is nu in balbezit. Əlisoy speelt de bal door. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Faganelli passt de bal in één keer door. Chávez met een sublieme pass. Əlisoy rent richting de bal. Əlisoy geeft een lange en hoge pass. Waniek maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - Nottingham Forest Football Club 0:3

73e minuut.
Arias probeert naar een medespeler te passen. Waniek is nu in balbezit. Chávez rent richting de bal. Chávez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*Juventus* - Nottingham Forest Football Club 0:4

82e minuut.
Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez geeft de bal voor. Lotsij verovert de bal door een tackle van achteren. Əlisoy is nu in balbezit. Əlisoy geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Waniek rent richting de bal. Pallitta speelt de bal door. Burszta kopt de bal weg. Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Burszta passt de bal in één keer door. MacVanish rent richting de bal. MacVanish speelt de bal door. Daar is Waniek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waniek draait met de bal, schiet en ... Šljiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *Juventus* 75%, Nottingham Forest Football Club 25%.
*Juventus* - Nottingham Forest Football Club 0:4