Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceratus Petrosino HC
boom Tactiek rombo 2
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.6 gemiddelde waardering 40.7
solide Schieten matig
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


6e minuut.
Rondine trapt de bal weg. Ajata kopt de bal weg. Duquesne heeft problemen om de bal te vangen. Semrau rent richting de bal. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Coposu rent richting de bal. Coposu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Petrosino HC 1:0

14e minuut.
Coposu is nu in balbezit. Muranowski met een sublieme pass. Daar is Lenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is Defraeye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pukkila rent richting de bal. Pukkila met een sublieme pass. Semrau rent richting de bal. Semrau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kufel probeert naar een medespeler te passen. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau schiet op doel. Rondine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Petrosino HC 2:0

36e minuut.
Bočan passt de bal in één keer door. Varipapa is nu in balbezit. Varipapa probeert naar een medespeler te passen. Pečkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečkauskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pukkila is nu in balbezit. Pukkila passt de bal met de wreef. Coposu rent richting de bal. Coposu schiet op doel. Rondine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Petrosino HC 3:0

41e minuut.
Gâlcă met een sublieme pass. Lenk geeft de bal voor. Galinho kan de bal niet met de borst controleren. Pečkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pečkauskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 34%, Petrosino HC 66%.
vinceratus - Petrosino HC 3:0

48e minuut.
Mansuelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pukkila onderschept slim de pass. Pukkila geeft een lange en hoge pass. Semrau krijgt zijn hoofd ertegen. Rondine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Uk-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Uk-Byung geeft een hoge lob. Semrau is nu in balbezit. Semrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Petrosino HC 4:0

62e minuut.
Uk-Byung met een sublieme pass. Klungelig pakt Peñafiel de bal. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñafiel verovert de bal door een tackle van achteren. Peñafiel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gâlcă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coposu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlcă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coposu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. López Ruano kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - Petrosino HC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 35%, Petrosino HC 65%.
vinceratus - Petrosino HC 5:0