Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bertoi Team ACD Custonaci
dif-3b Tactiek 352
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 45.4
formidable Schieten solid
very good Passen solid
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Kirchheim verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrzanowski rent richting de bal. Kirchheim begaat een overtreding. Kirchheim krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kirchheim is nu in balbezit. Pyrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrzanowski passt de bal zonder na te denken. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Łydka heeft problemen om de bal te vangen. Łydka speelt de bal door. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel. Hereñu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - ACD Custonaci 1:0

18e minuut.
Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegna met een sublieme pass. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Łydka is nu in balbezit. Siedlecki rent richting de bal. Łydka onderschept slim de pass. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Zwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnat rent richting de bal. Gnat speelt de bal door. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel. Hereñu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Galleno kopt de bal weg. Zegna bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegna probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Siedlecki geeft de bal voor. Inworp. Canolli met de inworp. Majdan geeft een lange en hoge pass. Kirchheim maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Land geeft de bal voor. Inworp. Zwirko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Golke bereikt de bal nog maar net als eerste. Golke geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gallego speelt de bal door. Zegna geeft een hoge lob. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - ACD Custonaci 2:0

42e minuut.
Łydka kopt de bal weg. Pyrzanowski heeft problemen om de bal te vangen. Gnat met een sublieme pass. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim schiet op doel. Hereñu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Özdeveci verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 37%, ACD Custonaci 63%.
Bertoi Team - ACD Custonaci 2:0

50e minuut.
Gnat met de inworp. Zegna speelt de bal door. Majdan speelt de bal door. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - ACD Custonaci 3:0

53e minuut.
Daar is Kirchheim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydka rent richting de bal. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka rent richting de bal. Łydka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Golke kopt de bal weg. Gnat speelt de bal door. Łydka rent richting de bal. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Hereñu trapt de bal weg van het doel. Majdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łydka de bal. Łydka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Koitmets geeft de bal voor. Daar is Özdeveci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchheim rent richting de bal. Kirchheim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - ACD Custonaci 4:0

61e minuut.
Inworp. Dwulicy komt het veld opgelopen. Bozhko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Siedlecki kopt de bal weg. Majdan speelt de bal door. Dwulicy speelt de bal door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Hereñu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Zegna passt de bal met de wreef. Gnat speelt de bal door. Kirchheim is nu in balbezit. Kirchheim haalt uit met een fantastische trap. Hereñu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - ACD Custonaci 5:0

65e minuut.
Brokeš komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kirchheim verovert de bal door een tackle van achteren. Brokeš rent richting de bal. Brokeš passt de bal in één keer door. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - ACD Custonaci 6:0

76e minuut.
Dwulicy rent richting de bal. Dwulicy passt de bal in één keer door. Bozhko rent richting de bal. Bozhko schiet op doel. Kirchheim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Hereñu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bertoi Team - ACD Custonaci 7:0

79e minuut.
Zegna probeert naar een medespeler te passen. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim passt de bal in één keer door. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko draait met de bal, schiet en ... Hereñu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Hereñu niet meer kan verder spelen. Morović komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zegna passt de bal zonder na te denken. Brokeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokeš passt de bal met de wreef. Kirchheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirchheim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zoia geeft de bal voor. Klungelig pakt Galleno de bal. Galleno speelt de bal door. Villota is nu in balbezit. Villota schiet op doel. Brooking probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Majdan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dwulicy de bal. Dwulicy passt de bal met de wreef. Bozhko rent richting de bal. Bozhko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dwulicy geeft een lange en hoge pass. Özdeveci kopt de bal weg. Pyrzanowski probeert de bal aan de voet te houden. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bertoi Team 36%, ACD Custonaci 64%.
Bertoi Team - ACD Custonaci 7:0