Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JARUZA Bertoi Team
new Tactiek t3-b
53% Balbezit 47%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 57.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Land passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gallego de bal. Gallego met een sublieme pass. Bozhko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozhko haalt uit met een fantastische trap. Smelstoraitis bokst de bal weg.

4e minuut.
Smelstoraitis met een sublieme pass. Majdan kopt de bal weg. Beržonskis heeft problemen om de bal te vangen. Łydka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Canolli met de inworp. Majdan geeft de bal voor. Daar is Bozhko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łydka is nu in balbezit. Łydka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bozhko onderschept slim de pass. Bozhko passt de bal in één keer door. Beržonskis rent richting de bal. Łydka verovert de bal door een tackle van achteren. Łydka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bozhko passt de bal met de wreef. Łydka is nu in balbezit. Velas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Velas krijgt een gele kaart. Łydka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bozhko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Smelstoraitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Bertoi Team 0:1

23e minuut.
Cioclea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koitmets zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gnat geeft de bal voor. Łydka krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
de la Hoz geeft de bal voor. Inworp. Milin met de inworp. Barics rent richting de bal. Barics draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brooking speelt de bal door. Asilkan kopt de bal weg. Barics rent richting de bal. Barics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Majdan met een sublieme pass. Canolli rent richting de bal. Canolli met een sublieme pass. Bozhko is nu in balbezit. Bozhko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 62%, Bertoi Team 38%.
JARUZA - Bertoi Team 0:1

50e minuut.
Velas onderschept slim de pass. Cioclea rent richting de bal. Cioclea geeft de bal voor. Gnat geeft de bal voor. Łydka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JARUZA - Bertoi Team 0:2

60e minuut.
Barics is nu in balbezit. Majdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mnakri komt het veld opgelopen. Dwulicy komt het veld opgelopen.

65e minuut.
de la Hoz is nu in balbezit. de la Hoz geeft een lange en hoge pass. Daar is Kerský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mnakri is nu in balbezit. Mnakri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Brokeš komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Uskela bereikt de bal nog maar net als eerste. Zegna verovert de bal door een tackle van achteren. Asilkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barics rent richting de bal. Barics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Asilkan de bal. Majdan rent richting de bal. Sušanj begaat een overtreding. Sušanj krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Sárosi onderschept slim de pass. Sárosi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zegna met de inworp. Brokeš geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Smelstoraitis trapt de bal weg van het doel. Asilkan kopt de bal weg. Majdan is nu in balbezit. Barics verovert de bal door een tackle van achteren. Barics draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Dwulicy de bal onder controle te krijgen. Beržonskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dwulicy zijn tegenspeler op de grond. Dwulicy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JARUZA 60%, Bertoi Team 40%.
JARUZA - Bertoi Team 0:2