Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceratus *Juventus*
boom Tactiek DA
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
49.6 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Salgado kopt de bal weg. Pukkila geeft een hoge lob. Lotsij is nu in balbezit. Semrau onderschept slim de pass. Semrau haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
López Ruano bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ruano passt de bal met de wreef. Coposu is nu in balbezit. Coposu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - *Juventus* 1:0

24e minuut.
Zakos onderschept slim de pass. Zakos passt de bal met de wreef. Lotsij bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau verovert de bal door een tackle van achteren. Semrau schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zakos kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marinescu de bal onder controle te krijgen. Salgado geeft de bal voor. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau draait met de bal, schiet en ... Šljiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

35e minuut.
Klungelig pakt Zakos de bal. Lodetti is nu in balbezit. Zakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodetti is nu in balbezit. Lodetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Forkel probeert naar een medespeler te passen. Aguirretxu kopt de bal weg. Zakos rent richting de bal. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 43%, *Juventus* 57%.
vinceratus - *Juventus* 1:0

55e minuut.
Ajata met een sublieme pass. Pukkila heeft problemen om de bal te vangen. Pukkila met een sublieme pass. Coposu rent richting de bal. Coposu haalt uit met een fantastische trap. Šljiva bokst de bal weg.

57e minuut.
Marinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinescu passt de bal in één keer door. Lodetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lodetti draait met de bal, schiet en ... Forkel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ajata is nu in balbezit. Ajata passt de bal zonder na te denken. Pukkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkila geeft een lange en hoge pass. Semrau springt en kopt de bal. Šljiva bokst de bal weg.

72e minuut.
Semrau passt de bal in één keer door. Tatangelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coposu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coposu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Tatangelo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mexès met een snel genomen vrije trap. Salgado kopt de bal weg. Lodetti speelt de bal door. Marinescu is nu in balbezit. Marinescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Uk-Byung probeert naar een medespeler te passen. Pukkila is nu in balbezit. Pukkila probeert naar een medespeler te passen. Semrau rent richting de bal. Semrau schiet op doel. Šljiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coposu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pukkila rent richting de bal. Pukkila geeft de bal voor. Semrau rent richting de bal. Semrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vinceratus - *Juventus* 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 42%, *Juventus* 58%.
vinceratus - *Juventus* 2:0