Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Siffredi ACD Custonaci
352 Tactiek 352
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
22 Doelpogingen 4
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 46.5
excellent Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


7e minuut.
Daar is Pyrzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyrzanowski passt de bal met de wreef. Siedlecki rent richting de bal. Huber onderschept slim de pass. Huber schiet op doel. Hereñu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Petcu passt de bal met de wreef. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński speelt de bal door. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Klungelig pakt Vodopija de bal. Zoia rent richting de bal. Met opzet legt Vodopija zijn tegenspeler op de grond. Vodopija is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Klungelig pakt Milewski de bal. Zwirko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Milewski. Milewski krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Ioveanu kopt de bal weg. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński passt de bal zonder na te denken. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - ACD Custonaci 1:0

26e minuut.
Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński verovert de bal door een tackle van achteren. Zieleziński geeft een hoge lob. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Milewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Milewski probeert naar een medespeler te passen. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Przewoźniak is nu in balbezit. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap. Hereñu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Milewski geeft de bal voor. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettenati schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pettenati krijgt een gele kaart. Huber raakt geblesseerd tijdens het duel. Petcu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Przewoźniak springt en kopt de bal. Hereñu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... Hereñu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - ACD Custonaci 2:0

42e minuut.
Zwirko is nu in balbezit. Milewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zwirko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pyrzanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villota springt en kopt de bal. Pintilie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Pettenati rent richting de bal. Pettenati passt de bal zonder na te denken. Zieleziński geeft een hoge lob. Przewoźniak krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Siffredi 45%, ACD Custonaci 55%.
Real Siffredi - ACD Custonaci 2:0

53e minuut.
Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap. Hereñu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - ACD Custonaci 3:0

57e minuut.
Milewski met de inworp. Petcu is nu in balbezit. Petcu geeft de bal voor. Przewoźniak heeft problemen om de bal te vangen. Przewoźniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Petcu rent richting de bal. Petcu geeft een hoge lob. Przewoźniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Huber de bal. Huber schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Przewoźniak rent richting de bal. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - ACD Custonaci 4:0

59e minuut.
Galleno passt de bal met de wreef. Huber rent richting de bal. Zieleziński met een sublieme pass. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Ricchiceto speelt de bal door. Huber is nu in balbezit. Siedlecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huber raakt geblesseerd tijdens het duel. Zieleziński neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - ACD Custonaci 5:0

66e minuut.
Petcu passt de bal met de wreef. Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński passt de bal met de wreef. Przewoźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Ghişoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghişoiu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zoia met de inworp. Golke geeft een lange en hoge pass. Pintilie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galleno rent richting de bal. Galleno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - ACD Custonaci 5:1

79e minuut.
Przewoźniak rent richting de bal. Pyrzanowski rent richting de bal. Przewoźniak onderschept slim de pass. Przewoźniak schiet op doel. Hereñu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Siffredi - ACD Custonaci 6:1

81e minuut.
Ricchiceto verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchiceto geeft een lange en hoge pass. Daar is Siedlecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Huber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zoia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Introvini komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Hereñu speelt de bal door. Galleno kopt de bal weg. Pyrzanowski speelt de bal door. Huber rent richting de bal. Huber draait met de bal, schiet en ... Hereñu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Siffredi 41%, ACD Custonaci 59%.
Real Siffredi - ACD Custonaci 6:1