Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vinceratus JARUZA
boom Tactiek new
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 49.1
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Barics met een snelle inworp. Mitriţă rent richting de bal. Mitriţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Asilkan de bal. Asilkan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ajata rent richting de bal. Mitriţă begaat een overtreding. Ajata is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ajata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Semrau rent richting de bal. Semrau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pukkila passt de bal met de wreef. Daar is Coposu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coposu passt de bal in één keer door. López Ruano rent richting de bal. López Ruano geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Beržonskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Semrau geeft de bal voor. Pukkila bereikt de bal nog maar net als eerste. Pukkila geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Barics passt de bal in één keer door. Sušanj rent richting de bal. Sušanj passt de bal in één keer door. Asilkan rent richting de bal. Asilkan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Barics passt de bal zonder na te denken. Sušanj is nu in balbezit. Mitriţă speelt de bal door. Asilkan is nu in balbezit. Asilkan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Forkel probeert naar een medespeler te passen. Asilkan rent richting de bal. Asilkan passt de bal met de wreef. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă schiet op doel. De bal raakt de paal.

26e minuut.
López Ruano is nu in balbezit. Sárosi onderschept slim de pass. Sárosi passt de bal zonder na te denken. Mitriţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Cioclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskela probeert naar een medespeler te passen. Galinho rent richting de bal. Mitriţă onderschept slim de pass. Mitriţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Asilkan heeft problemen om de bal te vangen. Ajata is nu in balbezit. Asilkan onderschept slim de pass. Asilkan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 54%, JARUZA 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinceratus - JARUZA 0:0

67e minuut.
Sušanj probeert de bal aan de voet te houden. Semrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerský probeert naar een medespeler te passen. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vinceratus 45%, JARUZA 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vinceratus - JARUZA 0:0