Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest Football Club ACD Custonaci
Ranieri Tactiek 352
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.3 gemiddelde waardering 48
excellent Schieten very good
solid Passen solid
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Zwirko met een sublieme pass. Pyrzanowski rent richting de bal. MacVanish verovert de bal door een tackle van achteren. MacVanish haalt uit met een fantastische trap. Hereñu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Waniek rent richting de bal. Ioveanu rent richting de bal. Waniek verovert de bal door een tackle van achteren. Waniek schiet op doel. Hereñu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 1:0

11e minuut.
Zoia rent richting de bal. Əlisoy onderschept slim de pass. Əlisoy speelt de bal door. Chávez met een sublieme pass. Waniek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 2:0

12e minuut.
Səfəroğlu speelt de bal door. Pilarski rent richting de bal. Pilarski geeft een lange en hoge pass. Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 3:0

21e minuut.
Daar is Galleno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias is nu in balbezit. Galleno verovert de bal door een tackle van achteren. Galleno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 3:1

22e minuut.
Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondini verovert de bal door een tackle van achteren. Mondini geeft de bal voor. Waniek is nu in balbezit. Waniek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Səfəroğlu passt de bal met de wreef. Əlisoy rent richting de bal. Əlisoy passt de bal met de wreef. Waniek heeft problemen om de bal te vangen. Waniek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mondini geeft de bal voor. Klungelig pakt Özdeveci de bal. Waniek onderschept slim de pass. Waniek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 4:1

29e minuut.
Mondini verovert de bal door een tackle van achteren. Mondini probeert naar een medespeler te passen. Chávez speelt de bal door. Waniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Waniek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 5:1

32e minuut.
Golke bereikt de bal nog maar net als eerste. Golke passt de bal zonder na te denken. Galleno bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

42e minuut.
Əlisoy is nu in balbezit. Əlisoy speelt de bal door. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu schiet op doel. Hereñu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 6:1

44e minuut.
Vakalopoulos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwirko met een snelle inworp. Golke geeft de bal voor. Galleno springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest Football Club 48%, ACD Custonaci 52%.
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 6:2

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Əlisoy zal de hoekschop nemen. Zwirko heeft problemen om de bal te vangen. MacVanish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacVanish geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zoia met de inworp. Pilarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Galleno onderschept slim de pass. Galleno draait met de bal, schiet en ... Rouspetr bokst de bal weg.

55e minuut.
Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta passt de bal in één keer door. Waniek rent richting de bal. Waniek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 7:2

63e minuut.
Mondini geeft een lange en hoge pass. Əlisoy rent richting de bal. Əlisoy speelt de bal door. Waniek rent richting de bal. Waniek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Siedlecki geeft de bal voor. Inworp. Əlisoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Səfəroğlu rent richting de bal. Səfəroğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest Football Club 43%, ACD Custonaci 57%.
Nottingham Forest Football Club - ACD Custonaci 7:2