Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redpenguins Real Marteam
352 Tactiek 2+2
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 58.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Poshev met een sublieme pass. Pedros is nu in balbezit. Pedros passt de bal in één keer door. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Stępek bokst de bal weg.

8e minuut.
Dyzma kopt de bal weg. Słabosz rent richting de bal. Tyczkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tyczkowski krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Poshev met een sublieme pass. Pedros rent richting de bal. Valter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valter is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Mongillo passt de bal zonder na te denken. Słabosz rent richting de bal. Słabosz met een sublieme pass. Łomiński is nu in balbezit. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. Mitrea bokst de bal weg.

22e minuut.
Tyczkowski speelt de bal door. Miklashevich speelt de bal door. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei passt de bal zonder na te denken. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Real Marteam 0:1

33e minuut.
Poshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poshev geeft een lange en hoge pass. Lerga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfini rent richting de bal. Alfini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Keting verovert de bal door een tackle van achteren. Keting geeft de bal voor. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Stępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Real Marteam 0:2

37e minuut.
Mongillo rent richting de bal. Mongillo probeert naar een medespeler te passen. Dyzma bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfini verovert de bal door een tackle van achteren. Alfini schiet op doel. Stępek bokst de bal weg. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Real Marteam 0:3

40e minuut.
Arias is nu in balbezit. Słabosz onderschept slim de pass. Słabosz met een sublieme pass. Mongillo rent richting de bal. Mongillo geeft een hoge lob. Mitrea bokst de bal weg. Tornell rent richting de bal. Tornell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Real Marteam 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redpenguins 61%, Real Marteam 39%.
redpenguins - Real Marteam 1:3

48e minuut.
Arias passt de bal in één keer door. Miklashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklashevich passt de bal in één keer door. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doroftei met een sublieme pass. Pedros is nu in balbezit. Pedros speelt de bal door. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel. Stępek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Słabosz verovert de bal door een tackle van achteren. Słabosz passt de bal met de wreef. Mongillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongillo geeft een lange en hoge pass. Łomiński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Mihăilescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ribisi de bal. Ribisi passt de bal in één keer door. Alfini is nu in balbezit. Alfini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Real Marteam 1:4

67e minuut.
Słabosz rent richting de bal. Słabosz passt de bal in één keer door. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Stępek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Real Marteam 1:5

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuranty komt het veld opgelopen. Răducanu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Klungelig pakt Lerga de bal. Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal met de wreef. Tornell rent richting de bal. Tornell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Real Marteam 2:5

89e minuut.
Poshev is nu in balbezit. Poshev passt de bal in één keer door. Pedros is nu in balbezit. Pedros geeft de bal voor. Kuranty springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redpenguins 58%, Real Marteam 42%.
redpenguins - Real Marteam 2:5