Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marteam redpenguins
eccel.204 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 9
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.5 gemiddelde waardering 60.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


13e minuut.
Dyzma is nu in balbezit. Cercel onderschept slim de pass. Cercel passt de bal in één keer door. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Stępek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cercel passt de bal in één keer door. Succo rent richting de bal. Valter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valter krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Słabosz onderschept slim de pass. Słabosz speelt de bal door. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - redpenguins 0:1

38e minuut.
Cercel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi is nu in balbezit. Pedros rent richting de bal. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi schiet op doel. Stępek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Lerga passt de bal in één keer door. Valter met een sublieme pass. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - redpenguins 0:2

45e minuut.
Stępek probeert naar een medespeler te passen. Succo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga begaat een overtreding. Lerga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 51%, redpenguins 49%.
Real Marteam - redpenguins 0:2

49e minuut.
Cercel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achim. Cercel raakt geblesseerd tijdens het duel. Succo met een snel genomen vrije trap. Dyzma heeft problemen om de bal te vangen. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Stępek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Daar is Mihăilescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedros is nu in balbezit. Mihăilescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pedros raakt geblesseerd tijdens het duel. Succo wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Succo probeert naar een medespeler te passen. Tyczkowski rent richting de bal. Tyczkowski probeert naar een medespeler te passen. Pedros is nu in balbezit. Pedros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Virzio de bal onder controle te krijgen. Łomiński rent richting de bal. Poshev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łomiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Barmby komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cercel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lerga. Cercel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Succo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ribisi maakt een snoekduik en kopt de bal. Stępek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mihăilescu met een sublieme pass. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros passt de bal met de wreef. Cercel rent richting de bal. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pedros rent richting de bal. Pedros speelt de bal door. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - redpenguins 1:2

70e minuut.
Ribisi rent richting de bal. Mihăilescu probeert naar een medespeler te passen. Ribisi probeert naar een medespeler te passen. Cercel rent richting de bal. Cercel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Valter speelt de bal door. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga geeft een hoge lob. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Mitrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Lerga met een snelle inworp. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Virzio ... Strafschop! Łomiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łomiński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tornell met de inworp. Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Barmby geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Mitrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Łomiński springt en kopt de bal. Mitrea bokst de bal weg. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - redpenguins 1:3

87e minuut.
Łomiński verovert de bal door een tackle van achteren. Słabosz geeft een hoge lob. Kuranty probeert de bal aan de voet te houden. Tornell bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 43%, redpenguins 57%.
Real Marteam - redpenguins 1:3