Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. S. COMEVAVA Fuori Salerno
523indarat Tactiek 433B
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
54.3 gemiddelde waardering 52.7
outstanding Schieten very good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Lento rent richting de bal. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez met een sublieme pass. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel. Vývoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fuori Salerno 1:0

4e minuut.
Hiltl bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi passt de bal in één keer door. Lento rent richting de bal. Lento draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wilga onderschept slim de pass. Wilga geeft de bal voor. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ... Vývoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

19e minuut.
Lento kan de bal niet met de borst controleren. Hiltl is nu in balbezit. Lento verovert de bal door een tackle van achteren. Lento haalt uit met een fantastische trap. Vývoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fuori Salerno 2:0

29e minuut.
Inworp. Keijzer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuryło is nu in balbezit. Kuryło geeft een hoge lob. Csepregi maakt een snoekduik en kopt de bal. Vývoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Weißbecker verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida onderschept slim de pass. Babangida probeert naar een medespeler te passen. Csepregi rent richting de bal. Csepregi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fuori Salerno 3:0

33e minuut.
Rduch passt de bal met de wreef. Csepregi rent richting de bal. Csepregi speelt de bal door. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Toso met de inworp. Keijzer rent richting de bal. Blachowski maakt een afschuwelijke overtreding. Blachowski krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Nawotczyński kopt de bal weg. Daar is Blachowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keijzer rent richting de bal. Blachowski onderschept slim de pass. Blachowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło geeft een lange en hoge pass. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi draait met de bal, schiet en ... Vývoda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fuori Salerno 4:0

37e minuut.
Wilga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Müllegger komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Gustamarzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gustamarzo geeft de bal voor. Müllegger probeert de bal met de borst te controleren. Blachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Blachowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Povedano Martínez met de inworp. Gustamarzo rent richting de bal. Babangida onderschept slim de pass. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 40%, Fuori Salerno 60%.
A. S. COMEVAVA - Fuori Salerno 4:0

46e minuut.
Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Weißbecker verovert de bal door een tackle van achteren. Csepregi maakt een afschuwelijke overtreding. Csepregi krijgt een gele kaart.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Blachowski stond buitenspel. Keijzer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Babangida kopt de bal weg. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Vývoda bokst de bal weg.

50e minuut.
Povedano Martínez geeft de bal voor. Csepregi kopt de bal weg. Weißbecker bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida schiet op doel. Vývoda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Lento is nu in balbezit. Mănăilă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lento raakt geblesseerd tijdens het duel. Csepregi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fuori Salerno 5:0

56e minuut.
Povedano Martínez geeft een hoge lob. Lento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Vývoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Fuori Salerno 6:0

63e minuut.
Kuryło rent richting de bal. Toso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuryło is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Müllegger met een snel genomen vrije trap. Lento is nu in balbezit. Lento schiet op doel. Vývoda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Csepregi kan de bal niet met de borst controleren. Mănăilă is nu in balbezit. Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Müllegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Müllegger geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 34%, Fuori Salerno 66%.
A. S. COMEVAVA - Fuori Salerno 6:0