Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florentiarossa Screaming Shadows
modD5 Tactiek The Last One
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53.5 gemiddelde waardering 52.1
solid Schieten excellent
very good Passen good
very good Verdedigen very good


10e minuut.
Heiermann met een sublieme pass. Prata met een sublieme pass. Arnau is nu in balbezit. Arnau geeft een lange en hoge pass. Erdas maakt een snoekduik en kopt de bal. Tognutti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Heiermann probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potrzebowski met een snelle inworp. Adamoli geeft een lange en hoge pass. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arnau zal de hoekschop nemen. Erdas heeft problemen om de bal te vangen. Erdas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Michelin de bal onder controle te krijgen. Tognutti bokst de bal weg.

16e minuut.
Olavesen rent richting de bal. Olavesen geeft een lange en hoge pass. Adamoli rent richting de bal. Adamoli geeft een hoge lob. Fuksa maakt een snoekduik en kopt de bal. Tognutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Michelin passt de bal zonder na te denken. Adamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamoli geeft een hoge lob. Erdas springt en kopt de bal. Tognutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamoli is nu in balbezit. Adamoli geeft de bal voor. Erdas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arnau zal de hoekschop nemen. Erdas maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Prata passt de bal met de wreef. Erdas is nu in balbezit. Erdas passt de bal met de wreef. Fuksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuksa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Screaming Shadows 0:1

33e minuut.
Campitelli verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebowski rent richting de bal. Arnau begaat een overtreding. Arnau krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Adamoli is nu in balbezit. Adamoli probeert naar een medespeler te passen. Arnau rent richting de bal. Arnau geeft een hoge lob. Fuksa springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 59%, Screaming Shadows 41%.
Florentiarossa - Screaming Shadows 0:1

49e minuut.
Daar is Prata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prata passt de bal zonder na te denken. Arnau rent richting de bal. Arnau geeft de bal voor. Fuksa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Łeptuch geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potrzebowski met een snelle inworp. Maffei is nu in balbezit. Maffei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Fuksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelin verovert de bal door een tackle van achteren. Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ... Tognutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Prata onderschept slim de pass. Prata probeert naar een medespeler te passen. Adamoli met een sublieme pass. Fuksa rent richting de bal. Fuksa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Zorzenon is nu in balbezit. Prata onderschept slim de pass. Prata passt de bal met de wreef. Arnau heeft problemen om de bal te vangen. Arnau met een sublieme pass. Tognutti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fuksa rent richting de bal. Fuksa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Screaming Shadows 0:2

80e minuut.
Bresolin speelt de bal door. Prata is nu in balbezit. Prata passt de bal in één keer door. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Erdas rent richting de bal. Erdas geeft een hoge lob. Fuksa is nu in balbezit. Fuksa draait met de bal, schiet en ... Tognutti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - Screaming Shadows 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 52%, Screaming Shadows 48%.
Florentiarossa - Screaming Shadows 0:3