Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Screaming Shadows Florentiarossa
Ti schiaccio! Tactiek modD5
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 2
57.2 gemiddelde waardering 56.5
excellent Schieten very good
very good Passen very good
formidable Verdedigen excellent


2e minuut.
Moscati rent richting de bal. Moscati passt de bal met de wreef. Maldera speelt de bal door. Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Moscati heeft problemen om de bal te vangen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Heiermann maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Heiermann moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Heiermann schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

4e minuut.
Maldera passt de bal in één keer door. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski passt de bal met de wreef. Moscati rent richting de bal. Moscati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Mgqamqo trapt de bal weg van het doel. Maldera kopt de bal weg. Zorzenon heeft problemen om de bal te vangen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Florentiarossa 0:1

12e minuut.
Maldera rent richting de bal. Maldera passt de bal zonder na te denken. Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Coana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Prata geeft een lange en hoge pass. Luzzi kopt de bal weg. Arnau rent richting de bal. Arnau draait met de bal, schiet en ... Tognutti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Prata onderschept slim de pass. Avogari verovert de bal door een tackle van achteren. Solel maakt een afschuwelijke overtreding. Solel krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Potrzebowski heeft problemen om de bal te vangen. Cazzulani bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moscati krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Velthuizen probeert de bal met de borst te controleren. Arnau speelt de bal door. Luzzi is nu in balbezit. Luzzi geeft een lange en hoge pass. Erdas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Screaming Shadows - Florentiarossa 1:1

25e minuut.
Goto passt de bal in één keer door. Luzzi is nu in balbezit. Potrzebowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Potrzebowski krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Arnau haalt uit met een fantastische trap. Campitelli verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Prata geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erdas maakt een snoekduik en kopt de bal. Tognutti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Tokuç onderschept slim de pass. Tokuç met een sublieme pass. Erdas rent richting de bal. Erdas schiet op doel. Tognutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Tognutti met een sublieme pass. Adamoli kopt de bal weg. Velthuizen heeft problemen om de bal te vangen. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Tognutti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Solel de bal. Avogari rent richting de bal. Avogari haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 50%, Florentiarossa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Screaming Shadows - Florentiarossa 1:1

51e minuut.
Tokuç met een sublieme pass. Daar is Luzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzzi passt de bal in één keer door. Arnau is nu in balbezit. Arnau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Michelin geeft de bal voor. Prata is nu in balbezit. Prata passt de bal in één keer door. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Erdas is nu in balbezit. Campitelli verovert de bal door een tackle van achteren. Campitelli geeft een hoge lob. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Prata rent richting de bal. Prata geeft een lange en hoge pass. Daar is Michelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Velthuizen kopt de bal weg. Solel rent richting de bal. Moscati rent richting de bal. Moscati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Michelin geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamoli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Solel passt de bal met de wreef. Daar is Moscati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solel bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati onderschept slim de pass. Moscati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Velthuizen de bal. Luzzi rent richting de bal. Luzzi passt de bal zonder na te denken. Arnau rent richting de bal. Arnau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Potrzebowski geeft de bal voor. Cazzulani heeft problemen om de bal te vangen. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ... Mgqamqo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Florentiarossa 1:2

74e minuut.
Prata is nu in balbezit. Prata passt de bal zonder na te denken. Velthuizen rent richting de bal. Luzzi onderschept slim de pass. Luzzi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tognutti bokst de bal weg.

77e minuut.
Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Coana bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari verovert de bal door een tackle van achteren. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo bokst de bal weg.

80e minuut.
Velthuizen met een sublieme pass. Solel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Avogari is nu in balbezit. Avogari draait met de bal, schiet en ... Mgqamqo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Florentiarossa 1:3

81e minuut.
Fuksa komt het veld opgelopen. Clemens komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Erdas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Michelin maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Avogari rent richting de bal. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Florentiarossa 1:4

87e minuut.
Prata rent richting de bal. Prata passt de bal met de wreef. Clemens is nu in balbezit. Clemens geeft een lange en hoge pass. Erdas krijgt zijn hoofd ertegen. Tognutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fuksa rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Florentiarossa 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 50%, Florentiarossa 50%.
Screaming Shadows - Florentiarossa 2:4