Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jonjio Team Florentiarossa
Mau Tactiek modD5
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 51.8
poor Schieten very good
weak Passen very good
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Otec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Potrzebowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Moscati is nu in balbezit. Moscati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:1

3e minuut.
Avogari geeft de bal voor. Zorzenon is nu in balbezit. Zorzenon passt de bal in één keer door. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:2

5e minuut.
Betka is nu in balbezit. Avogari verovert de bal door een tackle van achteren. Avogari passt de bal met de wreef. Moscati rent richting de bal. Moscati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Avogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari onderschept slim de pass. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moscati maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Pinzone de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:3

9e minuut.
Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avogari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goto met een snel genomen vrije trap. Moscati springt en kopt de bal. Iagulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Potrzebowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Otec verovert de bal door een tackle van achteren. Moscati probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Betka onderschept slim de pass. Betka met een sublieme pass. Otec bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati is nu in balbezit. Moscati draait met de bal, schiet en ... Iagulli bokst de bal weg. Paal!

14e minuut.
Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Potrzebowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Goto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Moscati maakt een snoekduik en kopt de bal. Avogari rent richting de bal. Avogari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:4

15e minuut.
Gambaretti passt de bal in één keer door. Betka is nu in balbezit. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ... Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:5

18e minuut.
Potrzebowski probeert naar een medespeler te passen. Goto speelt de bal door. Moscati rent richting de bal. Avogari is nu in balbezit. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Iagulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Campitelli passt de bal in één keer door. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moscati de bal. Moscati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Velthuizen geeft de bal voor. Pinzone kopt de bal weg. Răducioiu heeft problemen om de bal te vangen. Avogari is nu in balbezit. Avogari draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldera speelt de bal door. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:6

31e minuut.
Avogari kopt de bal weg. Klungelig pakt Pilloni de bal. Potrzebowski is nu in balbezit. Potrzebowski geeft de bal voor. Pinzone is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Otec bereikt de bal nog maar net als eerste. Otec geeft een lange en hoge pass. Velthuizen is nu in balbezit. Velthuizen geeft een lange en hoge pass. Avogari springt en kopt de bal. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 81%, Florentiarossa 19%.
Jonjio Team - Florentiarossa 0:6

46e minuut.
Gambaretti speelt de bal door. Betka bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari onderschept slim de pass. Avogari haalt uit met een fantastische trap. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Pinzone passt de bal in één keer door. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski onderschept slim de pass. Potrzebowski geeft de bal voor. Moscati maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Potrzebowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Costa de bal onder controle te krijgen. Zorzenon speelt de bal door. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Maldera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maldera geeft een lange en hoge pass. Avogari kopt de bal weg. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Avogari onderschept slim de pass. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari onderschept slim de pass. Avogari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:7

58e minuut.
Goto speelt de bal door. Klungelig pakt Maldera de bal. Costa speelt de bal door. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Avogari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari rent richting de bal. Avogari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Potrzebowski is nu in balbezit. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari onderschept slim de pass. Avogari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Pinzone is nu in balbezit. Moscati verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jenőfi. Jenőfi krijgt een gele kaart. Moscati wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Moscati kan niet meer verder spelen. Maffei komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Costa is nu in balbezit. Costa passt de bal in één keer door. Daar is Pilloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Klungelig pakt Betka de bal. Avogari rent richting de bal. Răducioiu is nu in balbezit. Avogari onderschept slim de pass. Avogari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei haalt uit met een fantastische trap. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:8

73e minuut.
Avogari rent richting de bal. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Avogari krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Otec geeft een lange en hoge pass. Michelin is nu in balbezit. Goto met een sublieme pass. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Maldera speelt de bal door. Daar is Zorzenon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzenon speelt de bal door. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pistritto kopt de bal weg. Potrzebowski heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebowski probeert naar een medespeler te passen. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:9

83e minuut.
Bresolin passt de bal zonder na te denken. Maldera speelt de bal door. Avogari is nu in balbezit. Avogari draait met de bal, schiet en ... Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Re rent richting de bal. Velthuizen onderschept slim de pass. Velthuizen geeft een hoge lob. Avogari heeft problemen om de bal te vangen. Avogari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Goto met een snelle inworp. Maldera probeert de bal met de borst te controleren. Maldera geeft een lange en hoge pass. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jonjio Team - Florentiarossa 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jonjio Team 88%, Florentiarossa 12%.
Jonjio Team - Florentiarossa 0:10