Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provoloni Florentiarossa
Normal Tactiek modD5
37% Balbezit 63%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 50.9
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Bolia geeft een lange en hoge pass. Zorzenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenon passt de bal in één keer door. Moscati is nu in balbezit. Moscati schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:1

9e minuut.
Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski speelt de bal door. Moscati is nu in balbezit. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:2

11e minuut.
Goto met een sublieme pass. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati passt de bal in één keer door. Maffei is nu in balbezit. Maffei draait met de bal, schiet en ... Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Franke met een sublieme pass. Goto kopt de bal weg. Maffei rent richting de bal. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Franke bokst de bal weg.

16e minuut.
Klungelig pakt Bolia de bal. Goto rent richting de bal. Goto passt de bal zonder na te denken. Moscati rent richting de bal. Moscati schiet op doel. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Maffei speelt de bal door. Goto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goto passt de bal met de wreef. Moscati is nu in balbezit. Moscati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Velthuizen passt de bal zonder na te denken. Zorzenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati schiet op doel. Franke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:3

20e minuut.
Liccaro trapt de bal weg van het doel. Goto kopt de bal weg. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:4

26e minuut.
Bolia is nu in balbezit. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski met een sublieme pass. Moscati is nu in balbezit. Moscati schiet op doel. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
D`Aulerio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zorzenon met de inworp. Goto rent richting de bal. Goto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Daar is Goto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goto speelt de bal door. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati schiet op doel. Franke bokst de bal weg. Daar is Scordia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscati rent richting de bal. Moscati haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zorzenon is nu in balbezit. D`Aulerio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zorzenon raakt geblesseerd tijdens het duel. Zorzenon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maffei springt en kopt de bal. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Moscati rent richting de bal. Moscati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:5

39e minuut.
Potrzebowski met de inworp. Goto rent richting de bal. Goto probeert naar een medespeler te passen. Moscati rent richting de bal. Moscati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Zorzenon passt de bal met de wreef. Goto probeert naar een medespeler te passen. Potrzebowski probeert naar een medespeler te passen. Maffei is nu in balbezit. Maffei draait met de bal, schiet en ... Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moscati rent richting de bal. Paal! Moscati rent richting de bal. Moscati schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 87%, Florentiarossa 13%.
Provoloni - Florentiarossa 0:5

47e minuut.
Moscati geeft een hoge lob. Potrzebowski controleert de bal met de borst. Goto bereikt de bal nog maar net als eerste. Goto schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maffei de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Velthuizen speelt de bal door. Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Moscati rent richting de bal. Moscati draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zorzenon passt de bal zonder na te denken. Moscati rent richting de bal. Moscati passt de bal zonder na te denken. Maffei rent richting de bal. Maffei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:6

58e minuut.
Goto rent richting de bal. Goto passt de bal zonder na te denken. Potrzebowski rent richting de bal. Potrzebowski geeft de bal voor. Moscati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:7

60e minuut.
Sione geeft een lange en hoge pass. Inworp. Potrzebowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Liccaro trapt de bal weg. Inworp. Potrzebowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goto geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Maldera passt de bal met de wreef. Moscati is nu in balbezit. Goto rent richting de bal. Moscati is nu in balbezit. Moscati draait met de bal, schiet en ... Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:8

69e minuut.
Potrzebowski kopt de bal weg. Maffei is nu in balbezit. Sione maakt een afschuwelijke overtreding. Maffei moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maffei kan niet meer verder spelen. Cellini komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Goto is nu in balbezit. Goto geeft een hoge lob. D`Aulerio is nu in balbezit. Moscati onderschept slim de pass. Moscati geeft een hoge lob. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Liccaro heeft problemen om de bal te vangen. Goto rent richting de bal. Goto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Moscati de bal. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Daar is Bresolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bresolin probeert naar een medespeler te passen. Zorzenon probeert naar een medespeler te passen. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:9

74e minuut.
Cellini geeft een hoge lob. Zorzenon kopt de bal weg. Moscati rent richting de bal. Moscati draait met de bal, schiet en ... Scordia probeert de bal aan de voet te houden. Franke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:10

77e minuut.
Potrzebowski speelt de bal door. Maldera rent richting de bal. Maldera geeft een hoge lob. Moscati probeert de bal met de borst te controleren. Moscati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Liccaro rent richting de bal. Cellini verovert de bal door een tackle van achteren. Cellini speelt de bal door. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Velthuizen probeert naar een medespeler te passen. Scordia is nu in balbezit. Moscati onderschept slim de pass. Moscati draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:11

82e minuut.
Goto speelt de bal door. Cellini rent richting de bal. Cellini passt de bal in één keer door. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Goto kopt de bal weg. Moscati heeft problemen om de bal te vangen. Moscati passt de bal in één keer door. Cellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cellini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - Florentiarossa 0:12

90e minuut.
Velthuizen geeft de bal voor. Cellini kopt de bal weg. Daar is Scordia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 89%, Florentiarossa 11%.
Provoloni - Florentiarossa 0:12