Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Screaming Shadows Jonjio Team
Ti schiaccio! Tactiek Mau
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
46 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 25.7
excellent Schieten poor
excellent Passen weak
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Gambaretti kopt de bal weg. Betka kan de bal niet met de borst controleren. Prata geeft een hoge lob. Klungelig pakt Erdas de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 1:0

4e minuut.
Gambaretti probeert naar een medespeler te passen. Pilloni rent richting de bal. Fuksa onderschept slim de pass. Fuksa geeft de bal voor. Erdas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata onderschept slim de pass. Prata passt de bal zonder na te denken. Erdas rent richting de bal. Erdas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 2:0

15e minuut.
Arnau geeft de bal voor. Iagulli speelt de bal door. Prata kopt de bal weg. Fuksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuksa haalt uit met een fantastische trap. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 3:0

17e minuut.
Adamoli passt de bal zonder na te denken. Arnau rent richting de bal. Arnau passt de bal in één keer door. Erdas is nu in balbezit. Erdas schiet op doel. Iagulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Adamoli geeft een lange en hoge pass. Otec kopt de bal weg. Fuksa is nu in balbezit. Fuksa haalt uit met een fantastische trap. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Prata rent richting de bal. Prata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Erdas de bal. Fuksa rent richting de bal. Fuksa schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Erdas passt de bal met de wreef. Arnau is nu in balbezit. Erdas rent richting de bal. Erdas geeft een lange en hoge pass. Fuksa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Arnau met de inworp. Adamoli controleert de bal met de borst. Adamoli geeft een lange en hoge pass. Erdas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 4:0

30e minuut.
Re met een snelle inworp. Adamoli is nu in balbezit. Jenőfi maakt een afschuwelijke overtreding. Jenőfi krijgt een gele kaart. Adamoli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adamoli met een snel genomen vrije trap. Erdas kopt de bal weg. Erdas kan de bal niet met de borst controleren. Erdas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 5:0

33e minuut.
Doeltrap. Iagulli met een harde bal richting middenveld. Adamoli kopt de bal weg. Fuksa rent richting de bal. Fuksa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 6:0

35e minuut.
Gambaretti kopt de bal weg. Prata geeft een lange en hoge pass. Fuksa kopt de bal weg. Erdas rent richting de bal. Erdas schiet op doel. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arnau geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Erdas rent richting de bal. Erdas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Erdas is nu in balbezit. Erdas geeft een hoge lob. Otec heeft problemen om de bal te vangen. Fuksa is nu in balbezit. Fuksa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Adamoli probeert naar een medespeler te passen. Arnau is nu in balbezit. Arnau geeft een hoge lob. Fuksa krijgt zijn hoofd ertegen. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 7:0

40e minuut.
Betka kopt de bal weg. Adamoli geeft een hoge lob. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 8:0

41e minuut.
Pilloni passt de bal met de wreef. Fuksa rent richting de bal. Fuksa met een sublieme pass. Klungelig pakt Arnau de bal. Arnau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Arnau geeft de bal voor. Erdas springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Răducioiu de bal onder controle te krijgen. Fuksa is nu in balbezit. Fuksa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 21%, Jonjio Team 79%.
Screaming Shadows - Jonjio Team 8:0

47e minuut.
Erdas heeft problemen om de bal te vangen. Otec rent richting de bal. Fuksa onderschept slim de pass. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas draait met de bal, schiet en ... Iagulli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 9:0

50e minuut.
Costa rent richting de bal. Rezner verovert de bal door een tackle van achteren. Rezner passt de bal zonder na te denken. Fuksa is nu in balbezit. Fuksa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 10:0

53e minuut.
Arnau geeft de bal voor. Daar is Răducioiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuksa rent richting de bal. Fuksa haalt uit met een fantastische trap. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 11:0

55e minuut.
Adamoli geeft een lange en hoge pass. Fuksa kopt de bal weg. Klungelig pakt Otec de bal. Erdas rent richting de bal. Erdas schiet op doel. Paal! Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Fuksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuksa schiet op doel. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 12:0

59e minuut.
Adamoli kopt de bal weg. Prata geeft een lange en hoge pass. Erdas rent richting de bal. Fuksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuksa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 13:0

60e minuut.
Erdas passt de bal met de wreef. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau geeft de bal voor. Fuksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuksa haalt uit met een fantastische trap. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi passt de bal met de wreef. Costa is nu in balbezit. Erdas verovert de bal door een tackle van achteren. Erdas draait met de bal, schiet en ... Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Erdas verovert de bal door een tackle van achteren. Erdas passt de bal in één keer door. Fuksa rent richting de bal. Fuksa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 14:0

67e minuut.
Costa onderschept slim de pass. Pistritto rent richting de bal. Adamoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamoli krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pinzone rent richting de bal. Adamoli rent richting de bal. Adamoli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Erdas de bal. Erdas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdas schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 15:0

74e minuut.
Adamoli speelt de bal door. Prata bereikt de bal nog maar net als eerste. Prata met een sublieme pass. Fuksa rent richting de bal. Fuksa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Solel de bal. Solel geeft een lange en hoge pass. Erdas kopt de bal weg. Fuksa rent richting de bal. Fuksa schiet op doel. Iagulli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 16:0

79e minuut.
Arnau zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamoli kan de bal niet met de borst controleren. Adamoli geeft de bal voor. Fuksa maakt een snoekduik en kopt de bal. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 17:0

81e minuut.
Klungelig pakt Prata de bal. Prata met een sublieme pass. Fuksa rent richting de bal. Fuksa schiet op doel. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 18:0

83e minuut.
Adamoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamoli geeft de bal voor. Erdas kopt de bal weg. Arnau bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnau geeft de bal voor. Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Răducioiu kopt de bal weg. Arnau geeft de bal voor. Fuksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuksa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 19:0

86e minuut.
Pinzone kopt de bal weg. Adamoli probeert naar een medespeler te passen. Arnau heeft problemen om de bal te vangen. Arnau geeft een hoge lob. Fuksa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pinzone met de inworp. Adamoli geeft de bal voor. Klungelig pakt Răducioiu de bal. Fuksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuksa haalt uit met een fantastische trap. Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fuksa is nu in balbezit. Fuksa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Screaming Shadows - Jonjio Team 20:0

89e minuut.
Erdas is nu in balbezit. Erdas passt de bal met de wreef. Arnau is nu in balbezit. Arnau geeft een hoge lob. Fuksa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Screaming Shadows 14%, Jonjio Team 86%.
Screaming Shadows - Jonjio Team 20:0