Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marteam Screaming Shadows
eccel.204 Tactiek The Last One
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
59 gemiddelde waardering 57.5
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Succo de bal onder controle te krijgen. Cercel rent richting de bal. Cercel passt de bal zonder na te denken. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Prata passt de bal zonder na te denken. Luzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzzi passt de bal met de wreef. Arnau is nu in balbezit. Arnau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Screaming Shadows 0:1

19e minuut.
Erdas kopt de bal weg. Arnau rent richting de bal. Răducanu rent richting de bal. Arnau onderschept slim de pass. Arnau draait met de bal, schiet en ... Tufeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Luzzi zal de hoekschop nemen. Arnau krijgt zijn hoofd ertegen. Tufeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Screaming Shadows 0:2

21e minuut.
Keting geeft een hoge lob. Solel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ribisi. Ribisi krijgt een gele kaart.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Arnau stond buitenspel. Răducanu neemt vlug de vrije trap. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Screaming Shadows 1:2

26e minuut.
Heiermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi passt de bal met de wreef. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Succo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazzulani begaat een overtreding. Succo raakt geblesseerd tijdens het duel. Succo met een snel genomen vrije trap. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coana is nu in balbezit. Cercel onderschept slim de pass. Cercel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Solel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cercel onderschept slim de pass. Cercel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Cercel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arias komt het veld opgelopen. Adamoli met de inworp. Luzzi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 55%, Screaming Shadows 45%.
Real Marteam - Screaming Shadows 1:2

50e minuut.
Prata rent richting de bal. Prata geeft een hoge lob. Erdas rent richting de bal. Erdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Screaming Shadows 1:3

51e minuut.
Arnau passt de bal met de wreef. Cazzulani is nu in balbezit. Cazzulani geeft een lange en hoge pass. Kuranty rent richting de bal. Kuranty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal met de wreef. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Screaming Shadows 2:3

58e minuut.
Coana rent richting de bal. Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Marteam - Screaming Shadows 3:3

64e minuut.
Succo bereikt de bal nog maar net als eerste. Succo passt de bal in één keer door. Arias is nu in balbezit. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Adamoli de bal. Adamoli geeft een lange en hoge pass. Erdas is nu in balbezit. Erdas haalt uit met een fantastische trap. Tufeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Screaming Shadows 3:4

70e minuut.
Daar is Poshev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erdas rent richting de bal. Prata rent richting de bal. Prata geeft een lange en hoge pass. Arnau springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Buitenspel voor Arnau. Goede buitenspelval van de verdediging. Clemens komt het veld opgelopen. Fuksa komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Kuranty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamoli is nu in balbezit. Adamoli passt de bal zonder na te denken. Erdas rent richting de bal. Erdas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Screaming Shadows 3:5

83e minuut.
Tyczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Prata begaat een overtreding. Tyczkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Succo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ribisi springt en kopt de bal. Coana probeert de bal aan de voet te houden. Mgqamqo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Tyczkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tyczkowski probeert naar een medespeler te passen. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty haalt uit met een fantastische trap. Mgqamqo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Screaming Shadows 4:5

89e minuut.
Cazzulani onderschept slim de pass. Succo verovert de bal door een tackle van achteren. Succo geeft de bal voor. Kuranty rent richting de bal. Kuranty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 42%, Screaming Shadows 58%.
Real Marteam - Screaming Shadows 4:5