Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provoloni A. S. COMEVAVA
Normal Tactiek 523indarat
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 68
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 47.2
slecht Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen goed
zwak Verdedigen goed


1e minuut.
Bolia met een sublieme pass. Sione is nu in balbezit. Sione speelt de bal door. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:1

2e minuut.
Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło geeft de bal voor. Klungelig pakt Liccaro de bal. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
D`Aulerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez geeft een hoge lob. Lento rent richting de bal. Lento haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:2

5e minuut.
Csepregi schiet op doel. Franke met een sublieme pass. Povedano Martínez kopt de bal weg. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel. Franke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:3

6e minuut.
Csepregi rent richting de bal. Csepregi passt de bal zonder na te denken. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ... Liccaro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:4

9e minuut.
Daar is Baroncini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez met een sublieme pass. Csepregi rent richting de bal. Csepregi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:5

11e minuut.
Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Wilga passt de bal met de wreef. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Csepregi is nu in balbezit. Csepregi passt de bal in één keer door. Lento rent richting de bal. Lento draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:6

17e minuut.
Müllegger onderschept slim de pass. Müllegger geeft een hoge lob. Kuryło heeft problemen om de bal te vangen. Kuryło geeft een hoge lob. Lento krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Povedano Martínez met een snelle inworp. Albulescu is nu in balbezit. Albulescu geeft de bal voor. Csepregi krijgt zijn hoofd ertegen. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Scordia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:7

21e minuut.
Csepregi maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Liccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lento is nu in balbezit. Lento haalt uit met een fantastische trap. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:8

23e minuut.
Csepregi is nu in balbezit. Scordia rent richting de bal. Csepregi verovert de bal door een tackle van achteren. Csepregi speelt de bal door. Babangida is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:9

26e minuut.
Bolia heeft problemen om de bal te vangen. Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło passt de bal in één keer door. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:10

28e minuut.
Daar is Csepregi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csepregi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Liccaro de bal. Csepregi verovert de bal door een tackle van achteren. Csepregi schiet op doel. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Scordia probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:11

31e minuut.
Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez passt de bal in één keer door. Babangida rent richting de bal. Babangida schiet op doel. Na een snelle pass probeert Scordia de bal onder controle te krijgen. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:12

32e minuut.
Kuryło rent richting de bal. Kuryło passt de bal met de wreef. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:13

33e minuut.
Lento is nu in balbezit. Daar is Csepregi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolia is nu in balbezit. Lento verovert de bal door een tackle van achteren. Lento schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:14

34e minuut.
Wilga speelt de bal door. Bolia speelt de bal door. Müllegger geeft een hoge lob. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida schiet op doel. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Lento schiet op doel. Liccaro probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuryło geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Csepregi springt en kopt de bal. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:15

37e minuut.
Kuryło speelt de bal door. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez passt de bal met de wreef. Babangida rent richting de bal. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:16

38e minuut.
Babangida rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baroncini. Babangida is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Povedano Martínez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lento krijgt zijn hoofd ertegen. Csepregi kan de bal niet met de borst controleren. Csepregi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:17

39e minuut.
Babangida verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida probeert naar een medespeler te passen. Csepregi rent richting de bal. Csepregi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:18

41e minuut.
Liccaro rent richting de bal. Liccaro geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kuryło neemt de hoekschop. Lento maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Babangida is nu in balbezit. Babangida geeft een hoge lob. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:19

42e minuut.
Fulla is nu in balbezit. Csepregi onderschept slim de pass. Babangida rent richting de bal. Babangida schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:20

44e minuut.
Müllegger is nu in balbezit. Collacchioni begaat een overtreding. Müllegger raakt geblesseerd tijdens het duel. Albulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babangida heeft problemen om de bal te vangen. Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Franke bokst de bal weg. Lento rent richting de bal. Lento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 87%, A. S. COMEVAVA 13%.
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:21

46e minuut.
Lento passt de bal met de wreef. Wilga heeft problemen om de bal te vangen. Wilga geeft een hoge lob. Lento is nu in balbezit. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:22

47e minuut.
Csepregi onderschept slim de pass. Bolia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Csepregi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Povedano Martínez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Csepregi de bal. Csepregi draait met de bal, schiet en ... Franke bokst de bal weg. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:23

51e minuut.
Kuryło rent richting de bal. Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Babangida controleert de bal met de borst. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:24

54e minuut.
Klungelig pakt Bolia de bal. Liccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento verovert de bal door een tackle van achteren. Babangida is nu in balbezit. Babangida haalt uit met een fantastische trap. Franke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuryło zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Babangida de bal. D`Aulerio onderschept slim de pass. Povedano Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Povedano Martínez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:25

57e minuut.
Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Csepregi is nu in balbezit. Klungelig pakt Povedano Martínez de bal. Babangida rent richting de bal. Babangida draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez passt de bal met de wreef. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ... Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:26

62e minuut.
Kuryło is nu in balbezit. Kuryło geeft een hoge lob. Sione heeft problemen om de bal te vangen. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:27

64e minuut.
Liccaro trapt de bal weg. Wilga kopt de bal weg. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:28

66e minuut.
D`Aulerio probeert de bal met de borst te controleren. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel. Scordia probeert de bal aan de voet te houden. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:29

68e minuut.
Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez passt de bal met de wreef. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Kuryło passt de bal in één keer door. Franke probeert naar een medespeler te passen. Kuryło kopt de bal weg. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento haalt uit met een fantastische trap. Franke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bolia heeft problemen om de bal te vangen. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło met een sublieme pass. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:30

73e minuut.
Fulla heeft problemen om de bal te vangen. Bolia is nu in balbezit. Bolia speelt de bal door. Lento is nu in balbezit. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:31

75e minuut.
Daar is Csepregi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi rent richting de bal. Csepregi schiet op doel. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:32

76e minuut.
Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Sione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:33

82e minuut.
Bolia rent richting de bal. Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło passt de bal zonder na te denken. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:34

83e minuut.
Daar is Csepregi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez passt de bal in één keer door. Lento is nu in balbezit. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:35

85e minuut.
Wilga verovert de bal door een tackle van achteren. Wilga geeft de bal voor. Klungelig pakt Lento de bal. Lento schiet op doel. Paal! Csepregi is nu in balbezit. Csepregi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:36

86e minuut.
Esposito met een sublieme pass. Klungelig pakt Fulla de bal. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi rent richting de bal. Csepregi draait met de bal, schiet en ... Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:37

87e minuut.
Müllegger verovert de bal door een tackle van achteren. Müllegger geeft een lange en hoge pass. Csepregi kopt de bal weg. Klungelig pakt Babangida de bal. Babangida schiet op doel. Franke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Csepregi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Povedano Martínez neemt de hoekschop. Lento springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:38

90e minuut.
Liccaro kopt de bal weg. Klungelig pakt Fulla de bal. Povedano Martínez met een sublieme pass. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csepregi rent richting de bal. Paal! Csepregi is nu in balbezit. Csepregi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:39

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provoloni 89%, A. S. COMEVAVA 11%.
Provoloni - A. S. COMEVAVA 0:39