Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. S. COMEVAVA Jonjio Team
523indarat Tactiek Mau
52% Balbezit 48%
20% Spel op eigen helft 80%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.5 gemiddelde waardering 27.5
incredible Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen weak


2e minuut.
Minciună geeft de bal voor. Povedano Martínez met een sublieme pass. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło draait met de bal, schiet en ... Răducioiu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Povedano Martínez neemt de hoekschop. Lento krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 1:0

4e minuut.
Kuryło geeft een lange en hoge pass. Iagulli met een sublieme pass. Rduch is nu in balbezit. Rduch geeft een hoge lob. Csepregi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Daar is Pilloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuryło rent richting de bal. Kuryło geeft de bal voor. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Kuryło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuryło geeft de bal voor. Daar is Jegliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Minciună kopt de bal weg. Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida draait met de bal, schiet en ... Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 2:0

15e minuut.
Gambaretti kopt de bal weg. Minciună rent richting de bal. Minciună geeft een lange en hoge pass. Babangida is nu in balbezit. Babangida draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 3:0

19e minuut.
Povedano Martínez kopt de bal weg. Csepregi is nu in balbezit. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ... Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 4:0

24e minuut.
Wilga kopt de bal weg. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez geeft de bal voor. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 5:0

27e minuut.
Jegliński verovert de bal door een tackle van achteren. Povedano Martínez onderschept slim de pass. Povedano Martínez passt de bal in één keer door. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Costa kopt de bal weg. Minciună rent richting de bal. Kuryło is nu in balbezit. Kuryło geeft de bal voor. Csepregi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lento rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 6:0

33e minuut.
Otec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuryło met de inworp. Lento is nu in balbezit. Lento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kuryło geeft een lange en hoge pass. Csepregi heeft problemen om de bal te vangen. Lento is nu in balbezit. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło geeft een hoge lob. Pinzone rent richting de bal. Babangida onderschept slim de pass. Babangida schiet op doel. Iagulli bokst de bal weg.

42e minuut.
Kuryło onderschept slim de pass. Kuryło geeft de bal voor. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida haalt uit met een fantastische trap. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 19%, Jonjio Team 81%.
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 7:0

46e minuut.
Gambaretti passt de bal in één keer door. Pilloni is nu in balbezit. Lento verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło geeft een hoge lob. Csepregi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 8:0

47e minuut.
Jegliński probeert de bal aan de voet te houden. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło passt de bal in één keer door. Csepregi heeft problemen om de bal te vangen. Csepregi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez passt de bal in één keer door. Csepregi is nu in balbezit. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Iagulli bokst de bal weg.

51e minuut.
Lento rent richting de bal. Răducioiu onderschept slim de pass. Răducioiu probeert naar een medespeler te passen. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Re rent richting de bal. Re passt de bal met de wreef. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Iagulli met een harde bal richting middenveld. Rduch kopt de bal weg. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Otec geeft een hoge lob. Inworp. Kuryło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Iagulli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 9:0

58e minuut.
Albulescu geeft de bal voor. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Csepregi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuryło wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wilga rent richting de bal. Pistritto begaat een overtreding. Wilga raakt geblesseerd tijdens het duel. Wilga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Babangida kopt de bal weg. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rduch rent richting de bal. Rduch passt de bal in één keer door. Babangida rent richting de bal. Babangida draait met de bal, schiet en ... Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 10:0

70e minuut.
Costa probeert naar een medespeler te passen. Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilloni geeft een hoge lob. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iagulli met een sublieme pass. Povedano Martínez kopt de bal weg. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 11:0

72e minuut.
Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło rent richting de bal. Kuryło passt de bal met de wreef. Csepregi rent richting de bal. Csepregi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez passt de bal in één keer door. Babangida is nu in balbezit. Babangida haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Rduch de bal onder controle te krijgen. Povedano Martínez met een sublieme pass. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi draait met de bal, schiet en ... Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Jegliński probeert naar een medespeler te passen. Răducioiu speelt de bal door. Pinzone kan de bal niet met de borst controleren. Csepregi rent richting de bal. Csepregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 12:0

81e minuut.
Otec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Povedano Martínez met een snelle inworp. Babangida is nu in balbezit. Babangida draait met de bal, schiet en ... Iagulli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuryło rent richting de bal. Kuryło passt de bal met de wreef. Lento is nu in balbezit. Lento schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Wilga verovert de bal door een tackle van achteren. Wilga geeft de bal voor. Csepregi rent richting de bal. Csepregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 13:0

85e minuut.
Babangida rent richting de bal. Gambaretti begaat een overtreding. Babangida is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Albulescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Babangida is nu in balbezit. Babangida haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 21%, Jonjio Team 79%.
A. S. COMEVAVA - Jonjio Team 14:0