Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Marteam Provoloni
gold strong Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
11% Spel op eigen helft 89%
52 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 18.4
excellent Schieten poor
very good Passen poor
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Scordia kopt de bal weg. Daar is Succo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`Aulerio is nu in balbezit. Succo onderschept slim de pass. Succo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Baroncini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Succo rent richting de bal. Succo probeert naar een medespeler te passen. Pedros is nu in balbezit. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Virzio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Succo bereikt de bal nog maar net als eerste. Succo geeft een hoge lob. Ribisi maakt een snoekduik en kopt de bal. Franke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 1:0

6e minuut.
Daar is Liccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liccaro geeft de bal voor. Kuranty kopt de bal weg. Klungelig pakt Ribisi de bal. Ribisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 2:0

9e minuut.
Baroncini is nu in balbezit. Ribisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi passt de bal in één keer door. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 3:0

11e minuut.
Pedros schiet op doel. Daar is Liccaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijar kopt de bal weg. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Franke trapt de bal weg van het doel. Pijar kopt de bal weg. Kuranty rent richting de bal. Kuranty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pijar is nu in balbezit. Pijar probeert naar een medespeler te passen. Sione bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty onderschept slim de pass. Kuranty haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Baroncini rent richting de bal. Ribisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi probeert naar een medespeler te passen. Kuranty rent richting de bal. Kuranty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 4:0

19e minuut.
Esposito probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pedros rent richting de bal. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi haalt uit met een fantastische trap. Franke bokst de bal weg. Klungelig pakt Kuranty de bal. Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 5:0

22e minuut.
Succo verovert de bal door een tackle van achteren. Succo passt de bal zonder na te denken. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi schiet op doel. Liccaro probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Keting probeert naar een medespeler te passen. Pedros rent richting de bal. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty haalt uit met een fantastische trap. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doroftei geeft een hoge lob. Pedros kopt de bal weg. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ... Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 6:0

27e minuut.
Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi passt de bal in één keer door. Succo probeert naar een medespeler te passen. Kuranty heeft problemen om de bal te vangen. Kuranty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 7:0

28e minuut.
Esposito speelt de bal door. Fulla heeft problemen om de bal te vangen. Bolia is nu in balbezit. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 8:0

30e minuut.
Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty probeert naar een medespeler te passen. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 9:0

31e minuut.
Pedros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedros passt de bal met de wreef. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi schiet op doel. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 10:0

35e minuut.
Ribisi onderschept slim de pass. Ribisi probeert naar een medespeler te passen. Pedros rent richting de bal. Pedros draait met de bal, schiet en ... Scordia probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Succo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ribisi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kuranty de bal. Kuranty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 11:0

36e minuut.
Ribisi passt de bal met de wreef. Pedros is nu in balbezit. Pedros passt de bal zonder na te denken. Kuranty rent richting de bal. Kuranty draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sione zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pijar met een sublieme pass. Sione bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty onderschept slim de pass. Kuranty geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bolia is nu in balbezit. Kuranty onderschept slim de pass. Kuranty probeert naar een medespeler te passen. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 12%, Provoloni 88%.
Real Marteam - Provoloni 11:0

49e minuut.
Bolia rent richting de bal. Kuranty onderschept slim de pass. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Succo bereikt de bal nog maar net als eerste. Succo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 12:0

50e minuut.
Ribisi rent richting de bal. Ribisi passt de bal met de wreef. Succo rent richting de bal. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 13:0

51e minuut.
Arias met een sublieme pass. Pijar rent richting de bal. Pijar passt de bal zonder na te denken. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Inworp. Răducanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolia is nu in balbezit. Kuranty verovert de bal door een tackle van achteren. Kuranty draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Franke met een harde bal richting middenveld. Pijar kopt de bal weg. Sione rent richting de bal. Kuranty onderschept slim de pass. Kuranty draait met de bal, schiet en ... Franke bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pijar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolia verovert de bal door een tackle van achteren. Bolia passt de bal zonder na te denken. Pedros heeft problemen om de bal te vangen. Pedros geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pijar is nu in balbezit. Pijar speelt de bal door. Succo speelt de bal door. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Keting passt de bal met de wreef. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi passt de bal met de wreef. Kuranty bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuranty draait met de bal, schiet en ... Franke bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pijar zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pedros geeft de bal voor. Liccaro kopt de bal weg. Pijar speelt de bal door. Ribisi rent richting de bal. Ribisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 14:0

68e minuut.
Pedros verovert de bal door een tackle van achteren. Succo geeft een lange en hoge pass. Kuranty heeft problemen om de bal te vangen. Ribisi rent richting de bal. Ribisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
D`Aulerio rent richting de bal. Succo verovert de bal door een tackle van achteren. Succo geeft een lange en hoge pass. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 15:0

72e minuut.
Ribisi is nu in balbezit. Ribisi passt de bal zonder na te denken. Kuranty is nu in balbezit. Kuranty haalt uit met een fantastische trap. Franke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 16:0

75e minuut.
Sione is nu in balbezit. Sione geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pijar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Succo geeft een lange en hoge pass. Pijar rent richting de bal. Pijar passt de bal met de wreef. Daar is Ribisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Succo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Succo schiet op doel. Franke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Klungelig pakt Scordia de bal. Succo rent richting de bal. Succo passt de bal zonder na te denken. Ribisi is nu in balbezit. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 17:0

79e minuut.
Pijar met een sublieme pass. Collacchioni is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Collacchioni geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Migali springt en kopt de bal. Pastor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Baroncini bereikt de bal nog maar net als eerste. Virzio met een sublieme pass. Ribisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Succo heeft problemen om de bal te vangen. Succo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Virzio geeft een hoge lob. Kuranty rent richting de bal. Kuranty geeft een lange en hoge pass. Succo bereikt de bal nog maar net als eerste. Succo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Keting bereikt de bal nog maar net als eerste. Keting passt de bal in één keer door. Ribisi rent richting de bal. Ribisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Marteam - Provoloni 18:0

90e minuut.
Fulla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribisi verovert de bal door een tackle van achteren. Ribisi passt de bal zonder na te denken. Succo bereikt de bal nog maar net als eerste. Succo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Marteam 10%, Provoloni 90%.
Real Marteam - Provoloni 18:0