Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redpenguins Jonjio Team
352 Tactiek Mau
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
32 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 28.5
excellent Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Słabosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słabosz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łomiński schiet op doel. Iagulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 1:0

2e minuut.
Pistritto probeert naar een medespeler te passen. Gambaretti rent richting de bal. Da Silveira verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silveira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Otec bereikt de bal nog maar net als eerste. Otec geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łomiński met een snelle inworp. Da Silveira controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Słabosz speelt de bal door. Daar is Jegliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barmby onderschept slim de pass. Barmby geeft een hoge lob. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mongillo kopt de bal weg. Barmby geeft een lange en hoge pass. Da Silveira kopt de bal weg. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Mongillo kopt de bal weg. Pinzone speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Jegliński de bal onder controle te krijgen. Da Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Da Silveira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kołtun rent richting de bal. Kołtun passt de bal zonder na te denken. Da Silveira is nu in balbezit. Da Silveira schiet op doel. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 2:0

19e minuut.
Słabosz is nu in balbezit. Słabosz passt de bal zonder na te denken. Jegliński is nu in balbezit. Da Silveira verovert de bal door een tackle van achteren. Da Silveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 3:0

21e minuut.
Kołtun kopt de bal weg. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby geeft een hoge lob. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołtun met een snelle inworp. Da Silveira geeft de bal voor. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 4:0

31e minuut.
Achim geeft een hoge lob. Da Silveira kopt de bal weg. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński schiet op doel. Iagulli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 5:0

35e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal in één keer door. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 6:0

37e minuut.
Słabosz passt de bal in één keer door. Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby speelt de bal door. Łomiński rent richting de bal. Łomiński schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Pilloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun onderschept slim de pass. Kołtun passt de bal met de wreef. Da Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Da Silveira geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Costa rent richting de bal. Barmby verovert de bal door een tackle van achteren. Barmby geeft een lange en hoge pass. Łomiński maakt een snoekduik en kopt de bal. Iagulli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 7:0

45e minuut.
Mongillo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Barmby de bal. Barmby met een sublieme pass. Klungelig pakt Łomiński de bal. Łomiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redpenguins 19%, Jonjio Team 81%.
redpenguins - Jonjio Team 7:0

57e minuut.
Pinzone kopt de bal weg. Barmby rent richting de bal. Barmby passt de bal in één keer door. Mongillo geeft een hoge lob. Łomiński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Barmby probeert naar een medespeler te passen. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Słabosz passt de bal met de wreef. Da Silveira is nu in balbezit. Da Silveira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Barmby is nu in balbezit. Barmby geeft een lange en hoge pass. Daar is Pinzone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Da Silveira geeft een lange en hoge pass. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński rent richting de bal. Słabosz rent richting de bal. Słabosz draait met de bal, schiet en ... Iagulli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby rent richting de bal. Barmby geeft een hoge lob. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Re heeft problemen om de bal te vangen. Słabosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 8:0

73e minuut.
Costa passt de bal in één keer door. Pilloni is nu in balbezit. Kołtun onderschept slim de pass. Daar is Kołtun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołtun geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Barmby passt de bal zonder na te denken. Da Silveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegliński begaat een overtreding. Jegliński krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongillo onderschept slim de pass. Mongillo geeft een lange en hoge pass. Da Silveira rent richting de bal. Da Silveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 9:0

87e minuut.
Barmby heeft problemen om de bal te vangen. Barmby probeert naar een medespeler te passen. Kołtun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołtun geeft een lange en hoge pass. Da Silveira rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redpenguins - Jonjio Team 10:0

90e minuut.
Słabosz passt de bal in één keer door. Mongillo is nu in balbezit. Mongillo met een sublieme pass. Daar is Barmby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barmby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redpenguins 14%, Jonjio Team 86%.
redpenguins - Jonjio Team 10:0