Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A. S. COMEVAVA Florentiarossa
523indarat Tactiek modD5
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 6
54.2 gemiddelde waardering 53.7
uitmuntend Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Kuryło rent richting de bal. Avogari onderschept slim de pass. Avogari passt de bal zonder na te denken. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski schiet op doel. Mihart bokst de bal weg.

3e minuut.
Potrzebowski met een snelle inworp. Maffei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei haalt uit met een fantastische trap. Rduch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Florentiarossa 0:1

12e minuut.
Campitelli geeft een lange en hoge pass. Babangida bereikt de bal nog maar net als eerste. Babangida probeert naar een medespeler te passen. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A. S. COMEVAVA - Florentiarossa 1:1

16e minuut.
Michelin met een sublieme pass. Campitelli heeft problemen om de bal te vangen. Babangida is nu in balbezit. Babangida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Florentiarossa 2:1

16e minuut.
Maffei met een sublieme pass. Klungelig pakt Moscati de bal. Lento rent richting de bal. Lento schiet op doel. Tognutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Minciună raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Steenbeke komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Babangida rent richting de bal. Babangida passt de bal zonder na te denken. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi draait met de bal, schiet en ... Tognutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Florentiarossa 3:1

38e minuut.
Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Babangida is nu in balbezit. Babangida speelt de bal door. Csepregi heeft problemen om de bal te vangen. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Tognutti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Albulescu neemt vlug de vrije trap. Babangida kopt de bal weg. Michelin heeft problemen om de bal te vangen. Lento bereikt de bal nog maar net als eerste. Lento draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 46%, Florentiarossa 54%.
A. S. COMEVAVA - Florentiarossa 3:1

47e minuut.
Avogari geeft een hoge lob. Steenbeke heeft problemen om de bal te vangen. Moscati is nu in balbezit. Moscati schiet op doel. Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Florentiarossa 3:2

55e minuut.
Goto geeft de bal voor. Steenbeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati onderschept slim de pass. Moscati haalt uit met een fantastische trap. Mihart probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Albulescu met een sublieme pass. Povedano Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Povedano Martínez speelt de bal door. Babangida is nu in balbezit. Babangida draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Potrzebowski is nu in balbezit. Povedano Martínez is nu in balbezit. Povedano Martínez geeft een hoge lob. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Lento rent richting de bal. Lento passt de bal zonder na te denken. Csepregi is nu in balbezit. Csepregi haalt uit met een fantastische trap. Tognutti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A. S. COMEVAVA - Florentiarossa 4:2

90e minuut.
Zorzenon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moscati controleert de bal met de borst. Rduch is nu in balbezit. Moscati onderschept slim de pass. Moscati draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A. S. COMEVAVA 53%, Florentiarossa 47%.
A. S. COMEVAVA - Florentiarossa 4:2