Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Florentiarossa A. S. COMEVAVA
modD5 Tactiek 523indarat
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 16
54.7 gemiddelde waardering 56.6
very good Schieten outstanding
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Müllegger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffei rent richting de bal. Müllegger onderschept slim de pass. Müllegger geeft een lange en hoge pass. Babangida geeft een lange en hoge pass. Tognutti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Maldera probeert de bal met de borst te controleren. Povedano Martínez is nu in balbezit. Csepregi is nu in balbezit. Povedano Martínez rent richting de bal. Povedano Martínez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Velthuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu rent richting de bal. Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Lento is nu in balbezit. Lento haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Lento probeert de bal aan de voet te houden. Kuryło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuryło controleert de bal met de borst. Lento is nu in balbezit. Lento draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Zorzenon bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzenon passt de bal met de wreef. Moscati is nu in balbezit. Moscati draait met de bal, schiet en ... Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - A. S. COMEVAVA 1:0

28e minuut.
Albulescu onderschept slim de pass. Albulescu probeert naar een medespeler te passen. Povedano Martínez probeert naar een medespeler te passen. Babangida rent richting de bal. Babangida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rduch probeert naar een medespeler te passen. Kuryło rent richting de bal. Kuryło geeft een hoge lob. Csepregi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kuryło rent richting de bal. Kuryło passt de bal in één keer door. Povedano Martínez speelt de bal door. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 58%, A. S. COMEVAVA 42%.
Florentiarossa - A. S. COMEVAVA 1:0

50e minuut.
Povedano Martínez is nu in balbezit. Avogari onderschept slim de pass. Avogari geeft een lange en hoge pass. Moscati rent richting de bal. Moscati schiet op doel. Mihart bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - A. S. COMEVAVA 2:0

55e minuut.
Wilga met een snelle inworp. Kuryło geeft de bal voor. Daar is Michelin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babangida is nu in balbezit. Babangida draait met de bal, schiet en ... Tognutti bokst de bal weg. Lento is nu in balbezit. Lento schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - A. S. COMEVAVA 2:1

57e minuut.
Müllegger geeft de bal voor. Wilga kopt de bal weg. Kuryło probeert naar een medespeler te passen. Csepregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Csepregi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Zorzenon rent richting de bal. Zorzenon passt de bal met de wreef. Moscati rent richting de bal. Moscati draait met de bal, schiet en ... Mihart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Florentiarossa - A. S. COMEVAVA 3:1

75e minuut.
Potrzebowski kan de bal niet met de borst controleren. Albulescu begaat een overtreding. Potrzebowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Avogari met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Wilga de bal. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Kuryło verovert de bal door een tackle van achteren. Kuryło met een sublieme pass. Povedano Martínez met een sublieme pass. Babangida is nu in balbezit. Babangida schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Michelin heeft problemen om de bal te vangen. Csepregi rent richting de bal. Velthuizen begaat een overtreding. Velthuizen krijgt een gele kaart. Csepregi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuryło komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Csepregi de bal. Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari geeft de bal voor. Moscati bereikt de bal nog maar net als eerste. Moscati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Florentiarossa 51%, A. S. COMEVAVA 49%.
Florentiarossa - A. S. COMEVAVA 3:1