Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
predator69 Pbp Team
mia Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
35 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 21.6
zeer goed Schieten zwak
goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cristiano is nu in balbezit. Passamonte onderschept slim de pass. Sziráki probeert naar een medespeler te passen. Lampignano rent richting de bal. Lampignano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Passamonte is nu in balbezit. Passamonte passt de bal met de wreef. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano draait met de bal, schiet en ... Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 1:0

4e minuut.
Cipolletta passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert The de bal onder controle te krijgen. Passamonte is nu in balbezit. Passamonte heeft problemen om de bal te vangen. Passamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 2:0

6e minuut.
Pascolo probeert naar een medespeler te passen. Kabut heeft problemen om de bal te vangen. Kabut passt de bal zonder na te denken. Passamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Passamonte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Lampignano rent richting de bal. Sziráki is nu in balbezit. Passamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 3:0

20e minuut.
Brđanović probeert naar een medespeler te passen. Kabut rent richting de bal. Kabut geeft een hoge lob. Pascolo geeft de bal voor. Lampignano springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Daar is Miletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brđanović is nu in balbezit. Brđanović passt de bal met de wreef. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 4:0

23e minuut.
Gilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Brđanović onderschept slim de pass. Brđanović geeft de bal voor. Passamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Passamonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 5:0

25e minuut.
Kabut met de inworp. Yue is nu in balbezit. Yue geeft de bal voor. Passamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Passamonte draait met de bal, schiet en ... Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano haalt uit met een fantastische trap. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Lampignano is nu in balbezit. Lampignano passt de bal in één keer door. Passamonte is nu in balbezit. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 6:0

33e minuut.
Sziráki is nu in balbezit. Sziráki passt de bal in één keer door. Brđanović is nu in balbezit. Brđanović geeft een hoge lob. Passamonte springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano verovert de bal door een tackle van achteren. Lampignano passt de bal in één keer door. Passamonte is nu in balbezit. Passamonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 7:0

38e minuut.
Lampignano is nu in balbezit. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki passt de bal zonder na te denken. Pascolo geeft de bal voor. Lampignano maakt een snoekduik en kopt de bal. Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Bridges rent richting de bal. Bridges passt de bal in één keer door. Pascolo is nu in balbezit. Pascolo geeft een hoge lob. Lampignano is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Lampignano is nu in balbezit. Lampignano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 16%, Pbp Team 84%.
predator69 - Pbp Team 8:0

46e minuut.
Beloshapk komt het veld opgelopen. Vasino komt het veld opgelopen. Kərimli komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Vasino onderschept slim de pass. Vasino geeft de bal voor. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 9:0

54e minuut.
Sziráki passt de bal zonder na te denken. Lampignano heeft problemen om de bal te vangen. Vivenzi is nu in balbezit. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
The probeert naar een medespeler te passen. Beloshapk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Giusberti de bal. Kabut is nu in balbezit. Kabut draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Vasino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

63e minuut.
Klungelig pakt Vivenzi de bal. Lampignano is nu in balbezit. Lampignano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sziráki de bal. Sziráki draait met de bal, schiet en ... Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Cristiano is nu in balbezit. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki met een sublieme pass. Lampignano is nu in balbezit. Lampignano draait met de bal, schiet en ... Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Broggi speelt de bal door. Brđanović kopt de bal weg. Lampignano rent richting de bal. Lampignano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Inworp. Pascolo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 10:0

79e minuut.
Sziráki is nu in balbezit. Sziráki probeert naar een medespeler te passen. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano heeft problemen om de bal te vangen. Lampignano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 11:0

81e minuut.
Brđanović probeert naar een medespeler te passen. Kabut heeft problemen om de bal te vangen. Kabut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lampignano de bal. Lampignano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sziráki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sziráki passt de bal zonder na te denken. Lampignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampignano schiet op doel. Broggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Pbp Team 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 25%, Pbp Team 75%.
predator69 - Pbp Team 12:0