Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Gronderers Dinamo Portazza
MistiII Tactiek 3punte
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 61.5
solid Schieten very good
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Horozcu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grbović kopt de bal weg. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Sida met een sublieme pass. Erdélyi is nu in balbezit. Bovo begaat een overtreding. Bovo krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Zauder probeert naar een medespeler te passen. Scanzano is nu in balbezit. Met opzet legt Gustamarzo zijn tegenspeler op de grond. Gustamarzo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Rivas met de inworp. Zauder is nu in balbezit. Grbović maakt een afschuwelijke overtreding. Grbović krijgt een gele kaart. Zauder raakt geblesseerd tijdens het duel. Misischia met een snel genomen vrije trap. Bianchi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Scanzano zal de hoekschop nemen. Misischia controleert de bal met de borst. Horozcu rent richting de bal. Misischia verovert de bal door een tackle van achteren. Misischia schiet op doel. Gasolina bokst de bal weg.

27e minuut.
Horozcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Horozcu passt de bal zonder na te denken. Grbović is nu in balbezit. Grbović geeft een hoge lob. Erdélyi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Luntea trapt de bal weg van het doel. Horozcu kopt de bal weg. Grbović is nu in balbezit. Grbović geeft een lange en hoge pass. Luntea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gronderers 62%, Dinamo Portazza 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Gronderers - Dinamo Portazza 0:0

51e minuut.
Horozcu probeert naar een medespeler te passen. Grbović speelt de bal door. Maddalena onderschept slim de pass. Erdélyi rent richting de bal. Erdélyi schiet op doel. Luntea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Rivas is nu in balbezit. Horozcu onderschept slim de pass. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović geeft een hoge lob. Erdélyi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zauder verovert de bal door een tackle van achteren. Zauder met een sublieme pass. Santaroni is nu in balbezit. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi schiet op doel. Gasolina bokst de bal weg.

70e minuut.
Misischia onderschept slim de pass. Matuszczyk rent richting de bal. Matuszczyk met een sublieme pass. Bianchi rent richting de bal. Bianchi schiet op doel. Paal!

72e minuut.
Bovo controleert de bal met de borst. Erdélyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovo maakt een afschuwelijke overtreding. Bovo is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Erdélyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sida zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Luntea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gustamarzo speelt de bal door. Horozcu speelt de bal door. Grbović bereikt de bal nog maar net als eerste. Grbović geeft een lange en hoge pass. Erdélyi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Gronderers - Dinamo Portazza 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Gronderers 68%, Dinamo Portazza 32%.
Atletico Gronderers - Dinamo Portazza 0:1