Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartana Atletico Gronderers
trap Tactiek Mistic2
53% Balbezit 47%
18% Spel op eigen helft 82%
25 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.2 gemiddelde waardering 38.4
excellent Schieten poor
very good Passen good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Rivas geeft een lange en hoge pass. Pereszlucha heeft problemen om de bal te vangen. Pereszlucha geeft een hoge lob. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Nave rent richting de bal. Nave passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Celija de bal. Celija schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bestini is nu in balbezit. Nave verovert de bal door een tackle van achteren. Nave geeft de bal voor. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Von Heidenstam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Nave passt de bal zonder na te denken. Daar is Celija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celija passt de bal zonder na te denken. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu schiet op doel. Von Heidenstam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Crivăţ de bal. Bercu onderschept slim de pass. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Atletico Gronderers 1:0

26e minuut.
Macedo speelt de bal door. Kabagaimu rent richting de bal. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Kabagaimu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nave speelt de bal door. Celija rent richting de bal. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Atletico Gronderers 2:0

33e minuut.
Fantocci rent richting de bal. Macedo speelt de bal door. Bercu rent richting de bal. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Von Heidenstam bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Mortari passt de bal in één keer door. Nave bereikt de bal nog maar net als eerste. Nave geeft een hoge lob. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu geeft een lange en hoge pass. Von Heidenstam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Atletico Gronderers 3:0

45e minuut.
Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion geeft een hoge lob. Bercu is nu in balbezit. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija draait met de bal, schiet en ... Von Heidenstam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kabagaimu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Atletico Gronderers 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 17%, Atletico Gronderers 83%.
spartana - Atletico Gronderers 4:0

46e minuut.
Fornelli komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Macedo passt de bal zonder na te denken. Diestro onderschept slim de pass. Nave rent richting de bal. Nave geeft een lange en hoge pass. Bercu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Crivăţ passt de bal zonder na te denken. Mortari is nu in balbezit. Mortari passt de bal in één keer door. Bercu rent richting de bal. Bercu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bercu rent richting de bal. Celija rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Magić. Celija raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grzybiński wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Alpi stond buitenspel. Rubatti komt het veld opgelopen. Parmenide komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Magić bereikt de bal nog maar net als eerste. Nave verovert de bal door een tackle van achteren. Nave geeft de bal voor. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo geeft de bal voor. Bercu rent richting de bal. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Macedo met een sublieme pass. Nave met een sublieme pass. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maddalena de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Magić kopt de bal weg. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu passt de bal in één keer door. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 19%, Atletico Gronderers 81%.
spartana - Atletico Gronderers 4:0