Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
predator69 Rapallo
mia Tactiek Serie D
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bohnen onderschept slim de pass. Bohnen speelt de bal door. Piankowski is nu in balbezit. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Tere bokst de bal weg.

15e minuut.
Marojević is nu in balbezit. Peixoto onderschept slim de pass. Gavrilescu geeft een hoge lob. Piankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piankowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Pascolo kopt de bal weg. Klungelig pakt Brouard de bal. Peixoto probeert naar een medespeler te passen. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Piankowski is nu in balbezit. Piankowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peixoto de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Rapallo 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 57%, Rapallo 43%.
predator69 - Rapallo 0:1

46e minuut.
Kərimli geeft een hoge lob. Inworp. Iványi met de inworp. Gavrilescu geeft de bal voor. Piankowski krijgt zijn hoofd ertegen. Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Szumek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bridges de bal. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski schiet op doel. Tere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Rapallo 0:2

51e minuut.
Morffi passt de bal met de wreef. Szumek probeert naar een medespeler te passen. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Rapallo 0:3

54e minuut.
Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu onderschept slim de pass. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Yue geeft een hoge lob. Daar is Holden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holden passt de bal in één keer door. Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto schiet op doel. Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piankowski rent richting de bal. Piankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Rapallo 0:4

65e minuut.
Kərimli rent richting de bal. Kərimli passt de bal met de wreef. Alexe is nu in balbezit. Passamonte onderschept slim de pass. Passamonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Marojević verovert de bal door een tackle van achteren. Marojević met een sublieme pass. Holden geeft een hoge lob. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Inworp. Holden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilescu speelt de bal door. Piankowski rent richting de bal. Piankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
predator69 - Rapallo 0:5

83e minuut.
Morffi rent richting de bal. Morffi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bridges de bal. Piankowski onderschept slim de pass. Piankowski draait met de bal, schiet en ... Tere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piankowski rent richting de bal. Piankowski schiet op doel. Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: predator69 55%, Rapallo 45%.
predator69 - Rapallo 0:5