Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartana Rome`s Defenders
trap Tactiek Zeman
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
63.3 gemiddelde waardering 56.4
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Mortari passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stellini de bal. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Czerwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Celija is nu in balbezit. Celija speelt de bal door. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu schiet op doel. Czerwiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rome`s Defenders 1:0

17e minuut.
Inworp. Ineichen met de inworp. Retto speelt de bal door. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena schiet op doel. Samojeden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Bercu passt de bal met de wreef. Celija rent richting de bal. Celija schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rome`s Defenders 2:0

33e minuut.
Macedo passt de bal met de wreef. Mortari speelt de bal door. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu schiet op doel. Czerwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bercu is nu in balbezit. Arnesen onderschept slim de pass. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Czerwiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rome`s Defenders 3:0

36e minuut.
Grzybiński kopt de bal weg. Stellini heeft problemen om de bal te vangen. Celija is nu in balbezit. Celija geeft een lange en hoge pass. Kabagaimu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mortari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 36%, Rome`s Defenders 64%.
spartana - Rome`s Defenders 3:0

48e minuut.
Celija probeert naar een medespeler te passen. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński speelt de bal door. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mortari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rome`s Defenders 4:0

68e minuut.
Macedo geeft een lange en hoge pass. Bercu kopt de bal weg. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu schiet op doel. Czerwiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rome`s Defenders 5:0

69e minuut.
Pereszlucha passt de bal zonder na te denken. Bzyk rent richting de bal. Bzyk geeft een lange en hoge pass. Retto is nu in balbezit. Retto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kabagaimu rent richting de bal. Bryjak verovert de bal door een tackle van achteren. Bercu onderschept slim de pass. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Rome`s Defenders 6:0

76e minuut.
Claricini met een sublieme pass. Macedo met een sublieme pass. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Czerwiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Grzybiński met een sublieme pass. Kabagaimu heeft problemen om de bal te vangen. Bryjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu onderschept slim de pass. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Czerwiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Klungelig pakt Mortari de bal. Mortari passt de bal zonder na te denken. Celija rent richting de bal. Celija haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 38%, Rome`s Defenders 62%.
spartana - Rome`s Defenders 6:0