Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pbp Team nonmollemo
Normal Tactiek 442class
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.6 gemiddelde waardering 38.8
zwak Schieten goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Mercuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercuri geeft de bal voor. Klungelig pakt Cavenaghi de bal. Davanzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Davanzati haalt uit met een fantastische trap. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Broggi speelt de bal door. Francescotti is nu in balbezit. Francescotti geeft een lange en hoge pass. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Cristiano geeft een lange en hoge pass. Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Miletto zijn tegenspeler op de grond. Miletto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

23e minuut.
Cavenaghi is nu in balbezit. Cavenaghi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francescotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guglielmone probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Francescotti met de inworp. Daar is Guglielmone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guglielmone geeft een lange en hoge pass. Davanzati springt en kopt de bal. Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cavenaghi rent richting de bal. Cavenaghi passt de bal in één keer door. Daar is Rybnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - nonmollemo 0:1

25e minuut.
Inworp. Galetto met de inworp. Davanzati geeft een lange en hoge pass. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rybnik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - nonmollemo 0:2

29e minuut.
Francescotti rent richting de bal. Giusberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giusberti geeft een hoge lob. Daar is Francescotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francescotti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Guglielmone geeft een hoge lob. Broggi met een sublieme pass. Francescotti kopt de bal weg. Rybnik rent richting de bal. Rybnik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 79%, nonmollemo 21%.
Pbp Team - nonmollemo 0:2

48e minuut.
Galetto rent richting de bal. Galetto passt de bal met de wreef. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ... Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gilari probeert naar een medespeler te passen. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi geeft de bal voor. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Mercuri onderschept slim de pass. Mercuri geeft de bal voor. Daar is Giusberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Davanzati bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - nonmollemo 0:3

55e minuut.
Mercuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercuri passt de bal met de wreef. Daar is Rybnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - nonmollemo 0:4

60e minuut.
Mercuri verovert de bal door een tackle van achteren. Mercuri geeft een lange en hoge pass. Davanzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Davanzati geeft een lange en hoge pass. Rybnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Guglielmone rent richting de bal. Guglielmone passt de bal in één keer door. Davanzati is nu in balbezit. Davanzati schiet op doel. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - nonmollemo 0:5

71e minuut.
Galetto geeft een lange en hoge pass. Davanzati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vivenzi kopt de bal weg. Galetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galetto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Cristiano rent richting de bal. Mercuri verovert de bal door een tackle van achteren. Mercuri met een sublieme pass. Davanzati rent richting de bal. Davanzati draait met de bal, schiet en ... Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Davanzati geeft de bal voor. Daar is Cavenaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guglielmone bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglielmone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - nonmollemo 0:6

76e minuut.
Mercuri kopt de bal weg. Galetto heeft problemen om de bal te vangen. Galetto passt de bal met de wreef. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Vivenzi is nu in balbezit. Francescotti onderschept slim de pass. Francescotti met een sublieme pass. Davanzati rent richting de bal. Davanzati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Guglielmone geeft een hoge lob. Klungelig pakt Galetto de bal. Mercuri geeft een hoge lob. Rybnik rent richting de bal. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - nonmollemo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 76%, nonmollemo 24%.
Pbp Team - nonmollemo 0:7