Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barca United fifa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Krishnan rent richting de bal. Jit onderschept slim de pass. Jit passt de bal zonder na te denken. Soon is nu in balbezit. Soon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Munisamy is nu in balbezit. Yip onderschept slim de pass. Yip probeert naar een medespeler te passen. Daar is Asstha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asstha schiet op doel. Kwong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wah de bal. Krishnan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krishnan schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Krishnan passt de bal zonder na te denken. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh met een sublieme pass. Yip rent richting de bal. Yip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Jit verovert de bal door een tackle van achteren. Jit passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Asstha de bal. Asstha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barca United - fifa 1:0

36e minuut.
Daar is Toh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wah rent richting de bal. Wah speelt de bal door. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca United 51%, fifa 49%.
Barca United - fifa 1:0

81e minuut.
Jit geeft de bal voor. Asstha bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha haalt uit met een fantastische trap. Chop speelt de bal door. Nandi controleert de bal met de borst. Kwong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Toh met een sublieme pass. Yip rent richting de bal. Yip haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Foo de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barca United 52%, fifa 48%.
Barca United - fifa 1:0