Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoccerMania Eastsiders C.A.F
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Liew verovert de bal door een tackle van achteren. Liew speelt de bal door. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Madhavi speelt de bal door. Bala rent richting de bal. Bala probeert naar een medespeler te passen. Bandhi rent richting de bal. Bandhi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Lim kopt de bal weg. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek passt de bal met de wreef. Madhavi rent richting de bal. Madhavi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gek kopt de bal weg. Chye is nu in balbezit. Hong maakt een afschuwelijke overtreding. Hong krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tang speelt de bal door. Teng bereikt de bal nog maar net als eerste. Teng passt de bal in één keer door. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Phua rent richting de bal. Phua geeft de bal voor. Gek is nu in balbezit. Gek draait met de bal, schiet en ... Kean werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoccerMania - Eastsiders C.A.F 1:0

43e minuut.
Teng is nu in balbezit. Lim onderschept slim de pass. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi haalt uit met een fantastische trap. Choy probeert de bal aan de voet te houden. Ling kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoccerMania 48%, Eastsiders C.A.F 52%.
SoccerMania - Eastsiders C.A.F 1:0

65e minuut.
Lai met een sublieme pass. Daar is Liew, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Hong zijn tegenspeler op de grond. Hong krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Bandhi is nu in balbezit. Bandhi draait met de bal, schiet en ... Tang kopt de bal weg. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Teng rent richting de bal. Bandhi rent richting de bal. Teng rent richting de bal. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Ling trapt de bal weg. Lim kopt de bal weg. Daar is Bandhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandhi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lai rent richting de bal. Khoo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lai. Khoo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chandran zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gek rent richting de bal. Gek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoccerMania - Eastsiders C.A.F 2:0

88e minuut.
Chye is nu in balbezit. Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lim passt de bal zonder na te denken. Gek is nu in balbezit. Gek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoccerMania - Eastsiders C.A.F 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoccerMania 58%, Eastsiders C.A.F 42%.
SoccerMania - Eastsiders C.A.F 3:0