Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dfgjdghsjdfhg Wealth city Fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Dewani met een harde bal richting middenveld. Ong probeert naar een medespeler te passen. Jayakumar is nu in balbezit. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Yip raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Prakash komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Hon is nu in balbezit. Mupa onderschept slim de pass. Moorthy maakt een afschuwelijke overtreding. Moorthy krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chew passt de bal met de wreef. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewani maakt een afschuwelijke overtreding. Dewani krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cheong probeert naar een medespeler te passen. Ong controleert de bal met de borst. Cheong rent richting de bal. Mupa verovert de bal door een tackle van achteren. Mupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfgjdghsjdfhg 66%, Wealth city Fc 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dfgjdghsjdfhg - Wealth city Fc 0:0

54e minuut.
Siah passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hon met een snelle inworp. Vairavan rent richting de bal. Vairavan geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Siah geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vairavan met de inworp. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoo trapt de bal weg. Prakash is nu in balbezit. Moorthy speelt de bal door. Tai met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Moorthy probeert naar een medespeler te passen. Vairavan rent richting de bal. Vairavan passt de bal in één keer door. Muharam bereikt de bal nog maar net als eerste. Muharam geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tai speelt de bal door. Mupa rent richting de bal. Yeo is nu in balbezit. Mupa verovert de bal door een tackle van achteren. Mupa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Gwee kopt de bal weg. Daar is Cheong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheong geeft een hoge lob. Jayakumar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayakumar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Chew geeft de bal voor. Dewani is nu in balbezit. Dewani passt de bal zonder na te denken. Mupa is nu in balbezit. Mupa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dfgjdghsjdfhg 53%, Wealth city Fc 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dfgjdghsjdfhg - Wealth city Fc 0:0