Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
640west fifa
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


32e minuut.
Krishnan passt de bal in één keer door. Vijaya rent richting de bal. Gee begaat een overtreding. Gee krijgt een gele kaart. Krishnan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kuan komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Siew passt de bal met de wreef. Kuan is nu in balbezit. Kuan met een sublieme pass. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Toh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 640west 59%, fifa 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
640west - fifa 0:0

49e minuut.
Chin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Chin zijn tegenspeler op de grond. Chin krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Siew maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. En trapt de bal weg. Teng is nu in balbezit. Teng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Han met een snelle inworp. Toh bereikt de bal nog maar net als eerste. Chin is nu in balbezit. Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Toh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kuan is nu in balbezit. Chin verovert de bal door een tackle van achteren. Chin speelt de bal door. Poh rent richting de bal. Poh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 640west 46%, fifa 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
640west - fifa 0:0