Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Garfield United Barca United
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Jit rent richting de bal. Toh verovert de bal door een tackle van achteren. Toh passt de bal met de wreef. Nandi rent richting de bal. Nandi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wah heeft problemen om de bal te vangen. Nandi rent richting de bal. Nandi probeert naar een medespeler te passen. Prakash is nu in balbezit. Prakash schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - Barca United 1:0

23e minuut.
Hee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong verovert de bal door een tackle van achteren. Yong met een sublieme pass. Prakash rent richting de bal. Prakash haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tang passt de bal in één keer door. Hee rent richting de bal. Kian maakt een afschuwelijke overtreding. Kian krijgt een gele kaart. Hee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wah met een snel genomen vrije trap. Asstha rent richting de bal. Asstha draait met de bal, schiet en ... Khoo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Garfield United - Barca United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield United 51%, Barca United 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Garfield United - Barca United 1:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kian met een sublieme pass. Yong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yong geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hee met een snelle inworp. Toh probeert naar een medespeler te passen. Asstha rent richting de bal. Asstha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - Barca United 1:2

59e minuut.
Asstha rent richting de bal. Jit rent richting de bal. Tang begaat een overtreding. Tang krijgt een gele kaart. Jit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jit neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Khoo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Garfield United - Barca United 1:3

62e minuut.
Yong kopt de bal weg. Toh heeft problemen om de bal te vangen. Jit bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha rent richting de bal. Asstha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Toh met een sublieme pass. Nandi is nu in balbezit. Nandi passt de bal zonder na te denken. Prakash is nu in balbezit. Prakash haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tan met een sublieme pass. Klungelig pakt Wah de bal. Wah probeert naar een medespeler te passen. Asstha bereikt de bal nog maar net als eerste. Asstha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Garfield United 46%, Barca United 54%.
Garfield United - Barca United 1:3