Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoccerMania dfgjdghsjdfhg
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Tai passt de bal zonder na te denken. Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip probeert naar een medespeler te passen. Mupa is nu in balbezit. Mupa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Lim met een sublieme pass. Hong is nu in balbezit. Dewani rent richting de bal. Hong onderschept slim de pass. Hong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lim passt de bal in één keer door. Hong is nu in balbezit. Hong passt de bal in één keer door. Gek rent richting de bal. Gek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dewani speelt de bal door. Chung met een sublieme pass. Yip heeft problemen om de bal te vangen. Mupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mupa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Choy met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Chung de bal. Hong met een sublieme pass. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek schiet op doel. Dewani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

36e minuut.
Chandran rent richting de bal. Chung verovert de bal door een tackle van achteren. Chung probeert naar een medespeler te passen. Mupa rent richting de bal. Mupa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chung passt de bal zonder na te denken. Chandran bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandran verovert de bal door een tackle van achteren. Chandran geeft de bal voor. Dewani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoccerMania 44%, dfgjdghsjdfhg 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SoccerMania - dfgjdghsjdfhg 0:0

50e minuut.
Siah passt de bal zonder na te denken. Phua bereikt de bal nog maar net als eerste. Yip verovert de bal door een tackle van achteren. Tai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tai geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Lim rent richting de bal. Yip verovert de bal door een tackle van achteren. Yip draait met de bal, schiet en ... Esawaran probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ling werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tai zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Chandran de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Hong onderschept slim de pass. Hong passt de bal met de wreef. Gek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gek haalt uit met een fantastische trap. Dewani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoccerMania - dfgjdghsjdfhg 1:0

71e minuut.
Hoo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Khoo met de inworp. Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoo heeft problemen om de bal te vangen. Gek rent richting de bal. Gek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ganase de bal onder controle te krijgen. Dewani bokst de bal weg. Hoo heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

72e minuut.
Klungelig pakt Tai de bal. Lim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dewani. Lim wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lim kan niet meer verder spelen. Dewani geeft een lange en hoge pass. Tze Law komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Chung speelt de bal door. Mupa rent richting de bal. Tze Law maakt een afschuwelijke overtreding. Tze Law krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoccerMania 53%, dfgjdghsjdfhg 47%.
SoccerMania - dfgjdghsjdfhg 1:0